18307RS Ložiska (5 Ks) 18*30*7 mm Požičovňa Nápravy 18307-LBLU Bubon Guľkové Ložiská 18307 6903/18 MR18307

€9.26


Čo je neštandardné ložisko?

Neštandardné ložisko, nie je v súlade s národnými normami pre veľkosť ložísk. Jeho hlavné rysy sú nízky stupeň univerzálnosti, mnoho pre špeciálne zariadenia, zvláštne príležitosti, malé dávky. To nie je veľké, a výrobné podniky sú len zriedka. Takže cena je vysoká, cena je drahšie.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Inštalácia upozornenie:

Nie hit ložiska so silným sily. Dajte zlé ložisko pad na vonkajšej strane,jemne poklepte na zlé ložiska. Nie klopať na nové ložisko.

1. Prečo ložiská dostal som sa triasla?

Vôľa ložísk sa týkajú hrať. Predvolený je štandardný C0 vôľa, ktorá je zvyčajne 3-18um. Zodpovedajúce zásady je zobrazené na obrázku nižšie. Ak nemusíte triasť, zvoľte si, prosím, C2 malé vôľa ložiska. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

2. Potrebujem pridať mazivo na ložiská?

Mazivo nemusí byť pridaná extra. Pretože ložiská sú naplnené mazivom na továreň. Môžete sa obrátiť na nášho Youtube video a dozviete sa o výrobnom procese. Ak máte špeciálne použitie požiadavky, prosím fungovať pod vedením odborníka.

3. Čo je presnosti ABEC-1?

ABEC je Americkej normy ANSI. Zodpovedajúce nemecká norma DIN a medzinárodnej norme ISO sú nasledovné:

4. Prečo nerezové ložiská môžu byť nasávaný nahor s magnety?

Štandardné ložiská sú vyrobené z chróm ocele. Pre špeciálne prostredia, nerezové ložiská sa používajú. Bežne používané nerezové materiály sú 440C, 420, 304, 316. Okrem toho, že 316 je nemagnetického materiálu, ostatné, z nehrdzavejúcej ocele materiály majú slabé magnetické. To určí zloženie, vlastnosti materiálu sám. Prosím, kontaktujte nás pre konkrétne návod na uplatnenie.

5. Poskytujete logistiky sledovanie informácie?

Áno, všetky naše produkty poskytujú úplné logistiky sledovania. A výrobky, ktoré kupujete, sú všetky nové. Budeme kupovať prepravu poistenie pre vás. Ak je výrobok poškodenia alebo straty počas prepravy, môžete dostať zaplatené.

6. EŠTE JEDNA VEC,

Boli sme v ložiska priemysel 13 rokov. Teraz máme 5,000 ložiskové modely a 3,500 modely skladom. Sme presvedčení, že neexistuje problém, ktorý nemožno vyriešiť komunikáciu. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Dobrý prehľad je našou najväčšou oporou.

Štítky: cievky repair tool, bicykel 6902 keramické ložiská, 203 ložisko, 6204 c3 ložisko, požičovňa časti veľké, 16 mm rod, 6903 2rs ložisko, 607 2rs ložisko, výroba ocele bicie, kaprovité ryby.


( 3 Hodnotenie )

Počet