693ZZ Ložisko 3*8*4 mm Ventilátor Počítača Guľkové Ložiská 693 ZZ 20PCS ABEC-9 PC Chladenie Prípade Fanúšikov R-830zz Opravu FIX Pre PS4 XBox

€10.41


ZÁKLADY PRÍPADE VENTILÁTOR LOŽISKÁ LOŽISKO, KTORÉ JE NAJLEPŠIE?

Aktívne chladenie vzduchu môže mať svoju vlastnú, ako veľmi efektívny, keď využiť naplno potenciál -- V skutočnosti, v mnohých prípadoch je často viac nákladov-na-teplota účinné použitie prípade fanúšikovia namiesto chladiacej kvapaliny. ----- Táto lož je štruktúra špeciálne navrhnutý pre počítačových fanúšikov, Použitie vysoko-presné brúsenie, pevne montáž, priečne bez hojdačka, A s tienené, ktoré sa dajú otvoriť, pridať mazací olej alebo mazivo pre údržbu. Sme zabezpečovania kvality, ak nie ste spokojní, podporujeme 15 dní neprimerané spätnú štandard, Aj keď ste už začali používať.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Model: 693-ZZ Vŕtanie Dia (d): 3.000 mm Vonkajšie Dia (D): 8.000 mm Šírka (B): 4.000 mm Okruhu (min) (rs): 0,15 mm Dynamická Nosnosť (Cr): 465 N Statická Nosnosť (Vr): 132 N Max Rýchlosť (Tuku): 35,000 ot. / min. Max Rýchlosť (Olej): 43,000 ot. / min. Max. Hriadeli Dia. Vnútorné (Ui): 4.4 mm Min. Bývanie Ramenný Dia., Vonkajšie (Uo): 7.25 mm Loptu Qty: 6 Loptu Dia (Dw): 1.588 mm Hmotnosť (g): 0.8 gramov Presnosť: ABEC-9 Štandardná Vôľa:

LOŽISKO EXPERIMENTÁLNE ÚDAJE

Vedľa tekutiny ložiská, guličkové ložiská sú veľmi ľahko udržiavateľné pre výmene ložísk. Životnosť & Hluku: Guľkové ložiská trvať podstatne dlhšie ako klzných ložísk, v priemere 60-75k hodín (pri teplote 60 ḟc) kontinuálne použiť, aj keď sú trochu hlasnejšie (okolo 1-3dBA pre low-end, spotrebiteľa-stupeň fanúšikov). Na rovnakú nôtu, mazacích systémov v guľkové ložisko ventilátory), ktoré sú založené na tuk channeling - podariť sa pomaly v priebehu času, čo spôsobuje postupné zvýšenie hluku (najmä pri vysokých teplotách). Výkon: Guľkové ložiská môžu tolerovať vyššie teploty trochu lepšie ako klzných ložísk, ale ak sa budete držať váš prípad na chladné teploty vo všeobecnosti, nemusíte sa obávať, že. Odporúča spec pre guľkové ložisko prevádzková teplota je pod 70C-80C. Montáž: guličkové ložisko fanúšikov môže byť namontovaný v ľubovoľnej axiálne orientácia bez obavy na degradáciu životnosť. Používajú bod-kontaktné ložiská skôr ako línia-kontakt, a tak vytvárať menšie trenie a sú menej škodlivé pre fanúšika vnútorných komponentov. Navyše: Obsiahnuté a chladené server enterprise prostredí majú tendenciu prospech guľkové ložisko fanúšikov na ich celkový nárast výkonu a dlhú životnosť; v serverovej farme prostredie, úroveň hluku nie je tak veľa z obavy, ako to je v domácej výpočtové prostredie, tak aby sa tieto rozdiely v pamäti pri výbere.

1.PREČO LOŽISKÁ DOSTÁVAM SA TRASIE?

Vôľa ložísk sa týkajú hrať. Predvolený je štandardný C0 vôľa, ktorá je zvyčajne 3-18um. Zodpovedajúce zásady je zobrazené na obrázku nižšie. Ak nemusíte triasť, zvoľte si, prosím, C2 malé vôľa ložiska, Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

2.ČO JE PRESNOSTI ABEC-1?

ABEC je Americkej normy ANSI. Zodpovedajúce nemecká norma DIN a medzinárodnej norme ISO sú nasledovné:

3.POSKYTUJETE LOGISTIKY SLEDOVANIE INFORMÁCIE?

Áno, všetky naše produkty poskytujú úplné logistiky sledovanie, A výrobky, ktoré kupujete, sú všetky nové. Budeme kupovať prepravu poistenie pre vás. Ak je výrobok poškodenia alebo straty počas prepravy, môžete dostať zaplatené.

Štítky: 608 ložisko keramických, hry a dym ps4, 693zz ložisko, 140mm, pc controling, jeden xbox, špeciálne počítači, medveď, 4 play station, krásy bee.


( 5 Hodnotenie )

Počet