Uxcell isko 6002ZZ Dvojité Tienenie, 15 mm x 32 mm x 9 mm chrómová Oceľ Ložiská, 10pcs

€10.83


POZNÁMKA:

Prosím, pozrite sa na obrázok a vyberte správny typ ložiská pred objednávky (uzavretá alebo Štít na OBOCH alebo na JEDNEJ strane ložiska). Prípona na ložisko len pre rozlišovať medzi Zapečatené a Štít typ ložiska. To by nemalo mať vplyv na používanie našich výrobkov.

Popis: Single-row, pre-mazaním, normálne presnosť. Hlboké Drážky Guľkové Ložiská sú jedným z najčastejšie používaných valivé ložiská. Používajú sa na radiálne a axiálne zaťaženie v oboch smeroch. S malým trením a high-limit rýchlosti, Guľkové Ložiská sú nákladovo efektívne a vyžadujú minimálnu údržbu. Chrómová Oceľ (GCr15) z tepelné spracovanie, poskytuje vysoké a jednotné tvrdosť, dobrá odolnosť proti opotrebeniu a vysokú kontakt únava výkon. Vhodné pre všetky druhy priemyselných zariadení, micro motor, malé rotačný motor, kancelárske potreby a podobne.

Výber Sprievodca:

Štíty (Označenie Prípona Z/ZZ) - Vysoká rýchlosť. Chrániť pred nečistoty a usadeniny.

Zapečatené (Označenie Prípona RS/2RS) - Vyrobená z oceľového plechu posilnené NBR (olej - a kvapalina-odolný). Dolná hranica rýchlosti ako Štít Ložiská.

Štítky: spongebob deti masky, spongebob peniaze zadarmo, spongebob tortu dievčatá, spongebob domov pozerať, jednoduché holič stoličky, wltoys 124001 kolesá, spongebob golier pin, nálepku chránič s7, wltoys 1 12 gear box.


( 0 Hodnotenie )

Počet