Stále Pripravená Obväz Bitka Obliekanie Prvej Pomoci Kompresný Obväz,Taktické Záchrannej Zdravotnej Obliekanie Trauma Liečba

€4.80


Hmotnosť: 85 G

Rozmery: šírka 4 palce (10 cm) váži asi 68 g, prírodné dĺžka 1.2 m, úsek dĺžka 3.6 metrov

Šírka 6 " (15 cm) váži asi 88g, prírodné dĺžka 1.2 m, úsek dĺžka 3.6 metrov

Balenie obsahuje: jeden kus obväz

Výkon úvod

1. Traumatické krvácanie je najčastejšie zranenia na bojovom poli a všetky druhy nehôd scény. Strata krvácanie je najčastejšou príčinou smrti na ranených. Od škrtenia nemôžu byť použité v mnohých častiach ľudského tela, hemostatickej obväz preväz obväzu sa stáva dôležitým prostriedkom stabilizačný úrazu a zníženie úmrtnosti v pre-hospital núdze. Tento obväz bol neskôr známy pre hrá dôležitú úlohu v americkej armády v Afganistane a v Iraku bojisku.

2. Z hľadiska štruktúry, tento núdzový obväz obväz, v kombinácii s rôznymi funkciami, ako sú obliekanie, pevné obväzy, reverzné kompresie zariadenia, atď., je produkt komplexnejší, tak v usa, veľká Británia, Izrael, NATO a OSN vojenské zdravotnícke jednotky Sa stali štandardné vybavenie.

3. Zloženie: hlavné suroviny sú: chitosan vlákniny, vápnika alginate vlákniny, polyuretánu funkčné fólie, samolepiace elastické bandáže, a savá bavlnená. Rescue krvi obväz je prevažne zložený z apretácie pad, hnuteľný obliekanie pad, samolepiaca elastický obväz, podšívka látky a pracky. Obliekanie podložka má 3-vrstvou funkčný dizajn, a aktívne obliekanie podložka sa skladá z dvoch vrstiev navinutých kontakt vrstvy. V porovnaní aktuálneho domáceho on-site trauma prvej pomoci zálievok sú stále založené na čistej bavlny.

Štítky: tin obväz, taktické medic zariadenia, bushcraft, medic puzdro, taška taktika, lekárske istrument, bushcraft firesteel, taktické na mieru lekárske, muži kapela pomoci, pomoc band.


( 4 Hodnotenie )

Počet