(HIDOLLS 34) Vlastná Žena Dievča Kremíka Živice Pol Hlavy Anime Cosplay Úlohu Hrať BJD Kigurumi Masky Crossdresser Bábika Maska

€344.35


Popis

Produkt zahŕňa : Polovica hlavy, maska *1, oči *1 pár, parochňa je zahrnuté ako darček!

Veľkosť : veľkosť L

Doba spracovania : 5-7 pracovných dní

Remeslo : tento Kigurum som maska je čisto ručne vyrábané so super kvalita živice a jemné spracovanie. To je Polovica hlavy parochňu nie je súčasťou dodávky. Plz na vedomie, že nechceme prijať zrušiť objednávku v priebehu čas spracovania. Tiež vrátiť/vrátenie peňazí nie je prijateľné pre prispôsobiť výrobky.

Produkt Detals

Veľkosť

O čas Spracovania : Naše masky sú všetky ručne vyrobené po našich zákazníkov objednávku, bude to trvať asi 1-2 mesiac, aby sa. Tak neakceptujeme rush poradí. A nechceme prijať objednávku zrušiť počas doby spracovania. Ďakujeme za pochopenie.

O spätnú väzbu : spätná väzba je pre mňa veľmi dôležité,takže prosím munificent nechajte mi postive spätnú väzbu, ak sa vám páči môj položky a radi sa moje služby. Ak nie ste spokojný s mojím produktom alebo službou, prosím, povedzte mi váš návrh, budem sa snažiť čo najlepšie urobiť vylepšenia a dať si dobré riešenie. Prosím, daj mi šancu pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Ďakujem vám veľmi pekne za vašu pomoc.

Štítky: kigurumi maska na hlavu, crossdress maska, cosplay kigurumi maska, anime kigurumi maska, vlastné masku na tvár, costume, halloween masky, tvár pol maska, bjd bábika hlavu, kigurumi pajama.


( 0 Hodnotenie )

Počet