Cartoon Riverdale Južnej Strane Hadmi Rukavice Zime Teplé Dotykový Displej Chlapci Dievčatá Kapacitný Pletené Plný Prst Cosplay Prstové

€4.11


Materiál: Pletené a elasthane. Veľkosť: 18 cm*8.5 cm(Jedna Veľkosť,Pravidelné,S Dobrou Elasticitou) 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné,vonkajšie rukavice je vyrobená z high-kvalitné akrylové pletené tkaniny s vysokou hustotou,hrubé a teplé.Zápästí rukavice je elastický a úzkej zápästie, v teple. Palec,ukazovák a stredný ruky vybavené špeciálnymi vodivosť materiálu. Technológie a módy, troch prstov, dotykového dizajn je jednoduchý na použitie, nie je potrebné, aby sa z vašej rukavice hrať mobilné telefóny, teplé a praktickejšie.Bude poškriabaniu alebo poškodeniu obrazovky. Kompatibilné s kapacitný dotykový displej zariadenia, vrátane iPad a iPhone. Poznámka: Pretože špeciálneho materiálu, rukavice môže byť len umyť v studenej vode. Príležitosti: Práca,Štúdium,Každodenný život,Outdoorové športy,jazda na Koni,Jazdy.

Štítky: plagát riverdale hadmi, prípade riverdale, rukavice mitones, mexanix, furi cosplay rukavice, noctis cosplay rukavice, muž južnej strane hadmi riverdale, sh thanos, iverdale, čierne kožušinové rukavice s podšívkou.


( 2 Hodnotenie )

Počet