PULUZ Mini Vrecko na Kovové Plochy Skladacie závit pre Statív + Mini Kovové Loptu Hlavou s 1/4 " Skrutky pre DSLR a Digitálne Fotoaparáty

€6.77


Loptu Hlavou

1. Vyrobené z kovu s silnú odolnosť a vysokú stabilitu.

2. 1/4-palcový skrutku obuvi platňa je pre DSLR fotoaparáty a kamery, ako sú Canon, Nikon, Sony, atď.

3. Tento poistný loptu hlavou robí nastavenie fotoaparátu do takmer akejkoľvek polohe, rýchle a jednoduché. Jednoducho uvoľnite gombík, a otáčať, nakláňať a posúvať fotoaparát alebo videokamera vybavená plynulosť.

4. A keď 90-stupňový uhol je žiaduce, jednoducho nižšie platforma do zárezu.

5. Ľahký a prenosný, ideálny spoločník na cesty.

Závit Pre Statív

1. Prenosnosti a stabilitu tento kompaktný statív sú vynikajúce.

2. To môže byť uložené vo vašom vrecku. Ideálny na použitie pri cestovaní alebo vonkajšie filmovanie.

3. Vyrobený výhradne z kovu s jemnými gumovými nožičkami, že nebude pošmyknúť na hladké povrchy.

4. 1/4 " je štandardný závit. Vhodný pre kamery, gimbal stabilizátor, monopod, atď.

5. Pripojenie k gimbal stabilizátor, ideálny pre time-lapse fotografie alebo low-uhol snímania.

Všeobecný Materiál Kov Min Výška 11 cm Zložený Dĺžka 17 cm Zásuvky Veľkosti 1/4 " rozmer Výrobku Loptu Hlavou: 6.2*4.9 cm, závit pre Statív: 10.8*2.8 cm Hmotnosť Loptu Hlavou: 98g, závit pre Statív: 126g

1. Máme loď na www.tantra-egypt.sk' adresu len. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk účet je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 2. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, doprava zdarma, môže byť iba sledované v Číne, ale žiadny detail sledovanie informácie vo vašej krajine. Ak chcete registrovaný spôsob dopravy, prosím, zvoľte Čína Príspevok Air Mail alebo www.tantra-egypt.sk Štandardné Poštovné náklady, ktoré okolo 2 eur. 3. Obvykle budeme loď, aby sa vám do 3 pracovných dní po vaša platba potvrdená www.tantra-egypt.sk. 4. Ak ste nedostali vašu objednávku rámci dodacej lehoty, alebo ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Odpovieme vám do jedného pracovného dňa. 5. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Tieto poplatky nie sú zahrnuté v produkt cena a prepravné náklady.

12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 2. Sme vždy ponúknuť vysoko kvalitný produkt za priaznivú cenu a poskytne dobré služby. 3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nech máte radosť z nakupovania tu. Ďakujeme!

Štítky: k statívu, statív, Kovový statív, loptu gopro mount, umi smartphone telefón, fotoaparát na statív, príslušenstvo velbon, induro statív hlavu, zamerané loptu hlavou, pre telefón, statív.


( 0 Hodnotenie )

Počet