Veľká Chobotnica Flexibilný Statív Stojan na Telefón Telephone Mobilný Telefón, Smartphone Fotoaparát Digitálny DV Stôl písací Stôl Mini Statív

€7.04


Veľká Chobotnica Flexibilný Statív Stojan na Telefón Mobil Mobilný Telefón, Smartphone Fotoaparát Digitálny DV Stôl písací Stôl Mini Statív

Ak chcete, aby ostatné veľkosti, prosím

Octopus Nohy drapáka na čokoľvek! Zachytiť lepšie perspektívy pomocou jeho pružné spoje na zabezpečenie svojho fotoaparátu alebo telefónu na takmer akýkoľvek objekt! Hands-free telefón používať; sledovať a nahrávať videá, YouTube, FaceTime alebo Skype atď! Súčasťou odnímateľný "rýchly konektor' vám umožní pripojiť a odpojiť kamery bez toho, aby museli presunúť statív! Tento univerzálny statív je určený pre použitie s fotoaparáty, videokamery, špinenie odbory a iné zariadenia až na 10 libier. Jej nohy sú vyrobené z pružného pogumované segmenty, ktoré možno ohýbať a otočiť o 360°, čo umožňuje, aby sa omotal okolo stromov, zábradlie alebo pobočiek a zostávajú stabilné v ťažkom, nerovnom teréne. Nohy úchytky na nohy, umožňujú stály kamery aj v nepriaznivých podmienkach pre dlhšie expozície. Tento statív je veľmi ľahké, ale dostatočne odolné, aby vydržali rokoch používania.

Vhodné pre: digitálne SLR fotoaparát, malé a stredné kamera, fotoaparát, rozmery: 260 × 60 × 60 mm vlastná hmotnosť: 240g Ložiska hmotnosť:3000g Kompatibilná so všetkými telefónmi (menej ako 8 cm široký) suchas ako iPhone, Samsung, HTC, Huawei, atď. Mount môže byť predĺžená. Kompatibilný s digitálnymi fotoaparátmi, jednoducho skrutku rýchly konektor do 1/4" diera na základe vášho fotoaparátu. NAJLEPŠÍ spôsob, ako to urobiť skupinové fotografie alebo selfies! Tieto umožňujú nastaviť takmer kdekoľvek a krok späť pre veľký selfie alebo skupinovej foto! Prenosný, kompaktný, flexibilný a ľahký Gumy nohy zabezpečenie stability a statív je nosenie a vode odolný.

1 x Flexibilný Statív

Štítky: stolný statív cestovanie, zliatiny mount kamery, najschopnejších stolný statív, canon nohu, fotoaparát na statív, hliníkový statív, stolná lampa, statív, fiamma stolný statív, zomei stolný statív, pre telefón, statív.


( 0 Hodnotenie )

Počet