Pánske Ponožky Nové Vianočné Darčeky Darčeka Bavlnené Ponožky Bežné Farebné Business Koberčeky Klasické Ponožky Mužov

€12.79


Sme profesionálne cezhraničných e-commerce predajcov. Zameriavame sa na výrobu. Módny trend farebné dlhé ponožky. Snažíme slúžiť všetkým kupujúci zákazníci, ktorí ju potrebujú. Prosím vás ubezpečiť, na objednávku! Ďakujeme

!Sľubujeme, že tovar nemusí byť najlacnejšie, ale môžeme poskytnúť vám kvalitné výrobky a služby. Ďakujeme, že ste! 1 Pre Rusko zákazníkov ,prosím napíšte vaše celé meno . ak ste nie sú úplné meno ,budete nemôže dostanete balíček vo vašej krajine. 2 poskytujeme kvalitné logistické služby. Všetky package informácie budú sledovať. Môžete skontrolovať balík dráhe v ľubovoľnom čase. 3, Ak sa stretnete s problémami. Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Vzhľadom na časový rozdiel problém. Niekedy môžeme. Neodpovedal, len sa na vás v prvý raz. nebojte sa. Po tom, čo sme ísť do práce, odpovieme vám prvý raz. Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť a prajeme vám šťastný deň!

Ponožka príklad zobrazenia

Milí kupujúci. Ak sa zobrazí zásielky. Spokojní s našimi výrobkami. Majte prosím na pamäti, ak chcete zbierať našich obchodoch. Vhodné pre ďalšej objednávke. Ak svojich blízkych a priateľov. Potrebujete ponožky. Prosím, nenechávajte. Prosím odporúčajú naše výrobky. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu! Najlepšie požehnanie!

Podrobné umývanie pokyny. 1 teplota nie je vyššia ako 30 stupňov, 2 nepoužívajte bielidlá, 3 visí suché, 4 nie železa, nie chemické čistenie,

Štítky: prospech darčeka fľašu, malta mužov, ženy sokc, móda ponožky pre mužov 2018, pot ponožky mužov, bicykel hydraulické, obchodné ponožky nastaviť, chodník ponožky mužov, žena sokcs, muži welet.


( 1 Hodnotenie )

Počet