3 Páry Japonské Kimono Flip Flop Sandále Split Prst Tabi Ninja Geta Zori Ponožky Biela+Čierna+Šedá

€3.26


Oddeľuje váš veľký prst z ostatných 4 prsty, absorpciu potu a deodorization

Cítiť pohodlne pri nosení flip flops

Veľkosť: UK 2.5-9.5/ US 5-12/ Europe 35-44 (pre mužov aj ženy)

Plná Dĺžka: Cca. 25,4 očakávané cm/ 10"

Materiál: Bavlna, hodváb, lycra

Farba: Biela, Čierna, Sivá

Izbová teplota pranie s práčovňa čisté. Nepoužívajte bielidlá

Package Zahrnuté:

3 Páry Japonské Sandále Split Prst Tabi Ninja Ponožky

Poznámka:Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/-1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na www.tantra-egypt.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na www.tantra-egypt.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Štítky: balenia ponožky biele, ponožka prst, geta obuvi, farebné šaty ponožky mužov, geta ženy, topánky tabi, topánky štýl ninja, split prst pliesť ponožky, tabi špičkou topánky, geta.


( 1 Hodnotenie )

Počet