Nextool Titán Riad Kemping Kemping Riad Lyžice Vidlica Pre Cestovný Ruch Piknik Turistika Piknik Sada Riadu Pre Cestovný Ruch

€11.48


NexTool vonkajšie titánu, vidlička, lyžica

Antibakteriálne, non-jedovaté/trvanlivé-hrdzaveniu/svetlo, silné/pohodlné a šetrné k životnému prostrediu

Jesť bezpečné a zdravé

NexTool vonkajšie vidlička, lyžica, vyberte možnosť vysoká kvalita vysoká čistota titán kovov, bez škodlivých kovov, non-jedovaté, neškodné, žiadne alergie na ľudské telo.Titán jedinečný stabilné biologické afinitu, dlhodobé používanie bezpečnostných a istí.Tookfun

Odolné, hrdza - zadarmo a odolné proti korózii

Titán vidlička, lyžica prírodné hrdze, sila kyselín a alkalických odpor.Ľahko ovládateľný omáčka, ocot soľ, nie je potrebné sa obávať korózii a strát, ak nechcete vzdať, môže sa so životom

Ľahké, silné, elegantný a prenosný

Nízka hmotnosť a vysoká pevnosť, titan lyžice čistá hmotnosť 25 g(len jeden hmotnosti instantnej kávy), nie iba ako nehrdzavejúcej ocele, anti-nosenie, a ako rovnakej veľkosti, z nehrdzavejúcej ocele, je 40% ľahší, perfektné vonkajšie prostredie oboch svetla a silné extrémne nástroj požiadavky.

Ľahko sa čistí

Cestovanie je ľahko čistiteľné, papier, uterák, opláchnite vodou, olej zmizne.Žiadny čistiaci prostriedok, uložiť vonkajšie čistenie vody zdrojov, zároveň znížiť chemický čistiaci prostriedok znečistenia, na ochranu životného prostredia bonusové body.

Vidlica s lyžicou pre elegantný jedlo

A lyžice jeden dizajn, jemná a prenosné.A lyžicu môžu byť oddelené používať, jednej strane a syn, jednej strane lyžicou, obe ruky môže byť použitý v rovnakom čase, v súlade s Ľuďmi Každodenného jedálnička.Či je svetlo outdoor camping alebo voľný čas automobilovej dopravy, alebo si priniesť vlastné pena do práce, môže to priniesť si elegantné a pohodlné stolovanie skúsenosti.

Kolo jedlo lyžicou

Hlboké misky, lyžice dizajn, jednoduché kopček ryže, polievka, milkshake, každé sústo, je veľmi uspokojujúci;Hladké a okrúhle lyžice hlavu, zakaždým s pery a jazyk kolízie, je konečný pôžitok z jazyka tip.

Zaoblené vidlica tip nebude bolieť vás

Vidlica tip je ovocná a hladká, na dotyk je jemná nebolí úst, vidlica trvá cestoviny, pečené mäso, ovocie, zeleninový šalát ľahko, cate chvíľu veľké rýchle dougu.

Jednoduchý dizajn, jednoduché a krásne

každý riadok je jednoducho jednoduché, zvýraznenie minimalistický estetický;Teplé a hladký matný povrch, všetky zobraziť štruktúru, vyslať ticho temperament.

Skladovanie náhoda telo ľahko oddelenie

Šikovný vidlička, lyžica jeden dizajn tela, dostávať keď tlačidlo, a lyžice budú spojené do jednej, ušetriť skladovací priestor;Pri použití štipka vytiahnuť, a lopatka rýchlo rozdeliť, nezávislé použitie pohodlnejšie.

Špecifikácie

Poznámka:

Toto je XIAO eco-reťaz produktu. Nie je logo o XIAO. Prosím vedieť.

Štítky: nextool youpin, úradný xiao, knive, riad titanium, alocs pan, bushcraft firesteel, youpin nextool xiao, turistika príslušenstvo deti, nekonečnú cestu titanium, piknik riad.


( 5 Hodnotenie )

Počet