Nekonečnú Cestu Titán Dlhá Rukoväť Spork Lyžičku s Leštené Misy Outdoor Camping Riadu s Rovnou Rukoväťou

€7.44


Značka: Nekonečnú Cestu Položky: Ti1511B/Ti1510B/Ti1509B Materiál: 99.9% Titánu Špecifikácia: Lyžice: 220*39 mm,14.4 g Spork: 220*39 mm,17.2 g veľkosť balenia: 240*50mm Intotacl váha: cca 35.7 g Aplikované na: Vonkajšie stanovanie,piknik,cestovanie,turizmus a domáce použitie. Miesto fo pôvodu: Čína

Platobné detaily: Od Alipay je najrýchlejší a najbezpečnejší spôsob, ako oboch kupujúcim a predávajúcim, môžeme prijať alipay. Prosím, kontaktujte nás ali správy okamžite, ak chcete objednávku zrušiť, pomôžeme vám ju zrušiť. Prepravné podmienky: 1: Položka bude odoslaný do 5 pracovných dní po platby prijaté. (Okrem víkendu a sviatkov formulované.) 2: Ak je položka potreby zasielané prostredníctvom leteckej prepravy, to bude trvať 15 až 30 dní, ak vyberiete expresné dodanie, prosím, dajte nám vedieť pred kúpou. Všetky parcely vo vlastníctve sledovacie číslo. 3: Ak nechcete prijímať položky v normálnom období, kontaktujte nás prvý a budeme radi, ak chcete sledovať ho pre vás čo najskôr. 4: aby sa zabránilo zlyhanie doručenia, uistite sa, že ste svoju adresu, údaje sú správne a zanechajte nám vaše telefónne číslo. Návrat & Exchange politiky: Ak sa vám nepáči tovar, ktorý ste získali, môžete ho vrátiť, zasielateľ sa bude venovať sami a uistite sa prosím, že tovar je v dobrých podmienkach. Ak pošleme nesprávny tovar, môžete si vybrať, výmenu alebo vrátenie peňazí. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás. Spätná väzba : Vynaložíme maximálne úsilie, aby vaše nákupné najpríjemnejších a nádherné a sľubujeme, že sme vám zaručí vám absolútne pozitívna spätná väzba po vašom overené prijatí platby. Ak nie ste spokojný / á z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém a uistite sa, že budete spokojní s nákupom a bude robiť všetko, čo môžeme urobiť, aby sme uistite sa, že budete mať príjemný zážitok z nakupovania.

Štítky: keith, knive, riad titanium, nekonečnú cestu camping, surefir, plynový sporák pre výlety, kávovú lyžičku, titánu tin výchovy k demokratickému občianstvu, spork titanium, remates vonkajšie.


( 3 Hodnotenie )

Počet