Silikónové Formy na Pečenie Čokoláda Formy&Candy Formy Nastaviť Zásobník 4-v-1, Silikónové Formy, Nastavený pre Cupcakes,Dolky, Mydlo a Brownies-Červená

€3.65


Balenie Obsahuje: 4-v-1 Sada na pečenie formy obsahuje kruhové,obdĺžnikové,star a v tvare Srdca forma vaničky non stick silikónové formy na pečenie zásobník na mini koláčiky, mini muffiny a mini brownies.

Viacúčelový Kombinovaný Set: Silikónové formy na pečenie môžu byť použité, aby koláčiky, dolky, cookies, cake pops, lízanky, mini bochník chleba sady, koláče, puding a viac! Tiež slúži ako vynikajúci zásobník na ľadové kocky. Alebo ho použiť ako čokoláda, formy, candy formy alebo mydlo formy.

Jednoduché Použitie: Naše silikónové formy na cukrovinky a čokoládu dokonale zapadá vo väčšine rúra, vyplniť a pečieme podľa pokynov vášho rúra, alebo môžete jednoducho umiestniť ich priamo vo vašej rúre.

Odolné & Safe: silikónové cukrovinky a čokolády formy prostredníctvom FDA a BPA free Silikónové, tepelne odolná do 450°F. Pečenie formy zaistenie bezpečnosti mikrovlnná rúra a umývačka riadu.

Zákazník Najprv: Spoľahlivý zákaznícky servis je našou prioritou. Výrobok je dodávaný s Zaručiť. Ak nie ste úplne spokojní s produktom, sme ochotný ponúknuť bezproblémové 30-Dňová Záruka vrátenia Peňazí.

Štítky: muffin pan, muffin papier, dieťa stroj, pohár muffin, formy muffin, tortu zásobník, formy muffin papier, mini muffin, muffin, model platforma.


( 1 Hodnotenie )

Počet