Baletu Luskáčik Vojaka Silikónové Formy Vianočné Silikónové Tortu Formy Cristmas Dekor Tortu Nástroje Plavidlá Fondant Cake Zdobenie Nástroje

€2.47


Baletu Luskáčik Silikónové Formy Vianočné Silikónové Tortu Formy Cristmas Dekorácie Tortu Nástroje Fondant Cake Zdobenie Nástroje Remeselné Nástroje

Funkcie: Krásne podrobné plesne z baletu luskáčik vojaka Veľkosť plesne 11 cm vo výške 3,5 cm široký

Tento silikónové formy tradičného baletu luskáčik vojaka je podrobne všetky jeho gombíky a spony na jeho rúcha, jeho tvár a bradu, ako aj jeho topánky a fleur-de-lis na jeho klobúk. Nádherné slávnostné formy so všetkými čaro Vianoc!

Forma je ideálny pre všetky vaše zmiešané médiá, hliny alebo cake zdobenie projektov. Pomocou tejto formy s Sugarpaste, fondants, modelovanie čokoláda, sušenia vzduchom alebo polymér íly, rovnako ako mnoho iných médiách.

Všetky naše zariadenia sú vyrobené v súlade s FDA pre potravinársky silikón. Naše Formy môžu byť použité s cukrom pasty, kvet vložiť, modelovacie pasty, marcipánu, čokolády, cukrovinky, varené cukru, studený porcelán a soľ cesto.

Štítky: panasonic transmiter, formy 3d silikónové psa, nova 3s displej telefónu, rodinné fotografie film, profesionálne hudobné, svetelný tanier poháre, erotické pánske cvičenie, erotické oka plavky, pôvodné autobatérie.


( 1 Hodnotenie )

Počet