Gél papuče Pohode Bambusu Anti-Únava Gél Papuče pamäť hubky papuče

€6.25


Pomaly springback gél papuče pamäť hubky SBR mikrovlnná rúra TPR zložené papuče

Rôzne gél cenu

Spýtajte sa, prosím, zákaznícky servis na konkrétnu cenu

Výrobky spoločnosti sú zdrojom tovaru, profesionálne veľkoobchod, sú skutočné, garantované najnižšie ceny, najviac štýly. Pre každú zásielku vyrábame na sklade, storekeeper pôjde dôkladného preskúmania. Kvalita obchod v sieti predaj kvality všeobecne dostať kamenných obchodov nekvalitné znovu späť do továrne, takže rodičia sa nemusia obávať o kvalitu problém oh.

O veľkosti veľkosť

Pretože meracie nástroje a metódy sú rôzne, tam sa chyby 1-2 mm, a budeme sa snažiť v našich silách, aby zníženie chýb na minimum.

O colo

Výrobky našej spoločnosti sú všetky zblízka v reálnom čase. Farba je najbližšie k fyzickej mape, ktorý môže byť mierne odlišný, pretože na farbu, kontrast, farby a teploty okolia počasie.

O Zákazníka Služby

Ak váš konzultácie neodpovedal, v čase, môže sa stať, že konzultácie, bola príliš veľká alebo príliš systém zlyhal. Zvoľte si, prosím, self-service nakupovať, poradenstvo a žiadosť môže byť uvedené v poradí, správy, zákaznícky servis bude venovať veľkú pozornosť zákazníka služby, aby správu. &; nbsp;

O aftermarket

Zabezpečujeme kompletný servis, vrátane 7 dní bezpodmienečné vrátiť, originálny záručný list. Ak máte akékoľvek problémy s tovarom, kontaktujte, prosím, on-line služby zákazníkom a pomôcť nám môžete snímať fotografie v čase, a my vám uspokojivé riešenie v najrýchlejšom čase. Všetci naši zamestnanci sa budú správať každý hosť v dobrej viere, a prosím, nemáte pol pochybnosti. S akúkoľvek službu problém alebo komoditných kvality problém, budeme všetci ho vyriešiť v čase. Naším konečným cieľom je byť spokojný so sebou. Povedzte nám, prosím, prepravné zoznam a poradie číslo Sos webové stránky, keď tovar, ktorý je vrátený.

O dodávky

Naše družstvo express služby EMS, každodenné, Huitong, youspeed, quanfeng, yunda. po umiestnite príkaz na úhradu, zabezpečíme vám poradí a distribuovať tovar včas. naše dodacie nálada je viac naliehavé ako vy. vo všeobecnosti to môže byť doručená v deň, keď si objednáte o platbu predtým, 5 hod., s výnimkou nbsp, čo je špeciálny prípad.

Štítky: Šaty Príležitosti, laki mech mod, podpora tablet, studený gél, bambusové kefka, papuče žena, teniska veľké papuče, bambusové črievičku, plutvy pre deti, papuče ženy.


( 4 Hodnotenie )

Počet