2019 Nové YOUPIN QCOOKER CD-HB01 ručný Mixér Kuchynské Prenosný mixér mixér odšťavovač Multi funkcia Rýchle

€43.50


QCOOKER CD-HB01 hlavné funkcie * DC motor s permanentným magnetom, viacúčelový, dva režimy ak chcete upraviť rýchlosť, zdravé materiál * Stroj možno použiť na mnohé účely. * Vybavené plné medené jadro DC motor, ktorý môže bežať rýchlosťou až na 12.500 ot. / min. * Stroj môže pracovať s nízku hlučnosť, vysoký výkon a vysokú kvalitu. * Anti Splash hlavou dizajn, vysokú tvrdosť 304 nerezovej ocele troch-dimenzionální list sa používa. * Dva režimy môžu byť použité na prispôsobenie rýchlosti * Potravinársky materiál, bezpečnejšie používanie, vymeniteľné dizajn pre ľahké čistenie * Skladovanie držiteľ šetrí miesto, ak je výrobok vybavený skladovanie držiteľa. Tento produkt má napätie 220V, to nie je kompatibilný s usa / Kanada / Japonsko. Obsah balenia: Odšťavovač * 1, 600 ml Prenosné Pohár * 2, 300 ml Prenosné Pohár * 1, Chuck Komponentu * 1

QCOOKER kuchyňa držať ruky Trvalý magnet DC motor, multi-účel, dva režimy ak chcete upraviť rýchlosť, zdravé materiál

Kuchyňa držať ruky Môžete stlačiť šťavu, nakrájame mäso, aby sa doplnkové potraviny, pridáme vajcia, pridáme ostatné potraviny, a stroj možno použiť na mnohé účely.

JEDNOSMERNÝ motor s permanentným magnetom Je vybavený plné medené jadro DC motor, ktorý je možné spustiť až na 12.500 ot / min a stroj beží efektívne a hladko. V rovnakom čase, stroj môže pracovať s nízku hlučnosť, vysoký výkon a kvalitné, Ktoré môže predĺžiť životnosť stroja.

Anti splash hlavou dizajn Vysoká tvrdosť 304 nerezovej ocele troch-dimenzionální list sa používa. Hrubé zadnej strane kotúča pracuje rýchlo a mele jedlo rovnomerne. Anti-splash nôž kryt chráni ostrie a centrá na potraviny v rezanie priestor, aby sa zabránilo potravín z triešti. Ďalej pomocou reakčná sila čepele, jedlo je vystavený na stredné mletie, jemné mletie.

Dva režimy môžu byť použité na prispôsobenie rýchlosti Režim je rozdelený do vysokorýchlostné režim a nízke otáčky režim, a rôzne spôsoby sú vybrané podľa mäkkosť a tvrdosť zložiek.

Potravinársky materiál, bezpečnejšie použitie Rezanie pohár a miešanie cup sú vyrobené z potravinársky materiálov. Hrnček je odolný voči vysokým teplotám, nemá žiadny zápach, To nedeformuje ľahko, neobsahuje škodlivé látky ako bisfenol A a chráni zdravie.

Používanie jednou rukou, jedno-tlačidlo na prevádzku, jednoduché použitie

Vymeniteľné dizajn pre ľahké čistenie Pohár, miešajte, bar a čepeľ môže byť vymontovaný, a môžu byť odstránené a čistia po použití. Čistenie je praktickejšie a nie je ľahké odstránenie, prevenciu baktérie z reprodukciu.

Skladovanie držiteľa šetrí priestor Výrobok je vybavený skladovanie na stenu. A Po použití, odnímateľný kus môžu byť zavesené na stojan pre pohodlné sušenie a skladovanie.

Moderný telo, to sa ľahko drží v ruke. Bezpečnosť spriahnuté konštrukcie nie je zaseknutý a je ľahko ovládateľný. Trasenie zmesi vajec, rýchlo a dobre premiešajte.

Štítky: mijia bluetooth hygrothermograph, deerma xiao, kuchyňa koberec, jedlo xiao mixéra, qcooker, jedlo zmiešavač, mixér silný mixér, food procesor s oceľové misky, mixér xiao, mixéra.


( 3 Hodnotenie )

Počet