Kombinovaný Elektrický Psa Plot Systém s Diaľkovým Výcvik Psa Golier Pet Uzavretej s NEPREMOKAVÉ NABÍJATEĽNÁ Psa Šok Golier

€109.23


Kombinovaný Elektrický Psa Plot Systém s Diaľkovým Výcvik Psa Golier Pet Uzavretej s NEPREMOKAVÉ NABÍJATEĽNÁ Psa Šok Golier

Veľkosti :

Tento nový výcvik psa šok golier a vysokobezpečnostné bol manufuctured tým istým factory, ktorí urobili úspešný model EasyPet EP-380 diaľkové výcvik psa golier systém a EasyPet EP-8000 elektrické psa/pet zabránenie šíreniu plot systému. Na KK9000 kombinuje to najlepšie z oboch EP-380 a EP-8000. Nový výrobok najvyššej kvality s affordbable cenu. Nájdete to vhodné v odľahlých výcvik psa a psa zabránenie šíreniu. Hneď ako elektrický plot systém je nastavený, combo je pripravená ísť. Vždy, keď po tréningu vášho psa so vzdialeným, môžete vykonávať vzdialenej s vami a nechať svojho psa na elektrický ohradník bez odstránenia jej golier. Počas svojho psa voľne sa potuluje v plote, stále môžete použiť diaľkový ovládač poslať príkazy na diaľku.

Hlavné Funkcie :

1. DIAĽKOVÉ PES TRÉNER & ELEKTRICKÝ PLOT COMBO : Diaľkové výcvik psa Šok golier systém v kombinácii s podzemnými/v-zem psa vysokobezpečnostné v jednom balení.

2. GOLIER KOMPATIBILNÉ S DIAĽKOVÝM OVLÁDAČOM A PLOT ZÁKLADNE VYSIELAČA . Vlak váš pes s diaľkovým ovládačom, alebo nechať svojho psa vo vnútri elektrické zabránenie šíreniu plot bez odletu golier.

3. 1200M DIAĽKOVÉ ROZSAH, NABÍJATEĽNÁ & PLNE VODOTESNÝ VÝCVIK PSA GOLIER - Golier môže vydržať tvrdé podmienky, skvelé pre vonkajšie športy, exkurzia, a lov.

4. VLAK DO 3 PSY & OBSAHOVAŤ toľko PSOV, AKO CHCETE - Elektronické Plot systém je multi-golier kompatibilné—pridať toľko obojky, ako sa vám páči. Diaľkové výcvik psa systém môže vlak 3 psov individuálne.

5. Som NCLUDED 500F/150M HRANICE DRÔT ZAHŔŇA 1/3 AKER(MÔŽETE PRIDAŤ 5 EXTRA DRÔT PRE VÁŠ PLOT SYSTÉM), TREZOR INTELIGENTNÝ PES PLOT ŠKOLENIA GOLIER: Progresívny Signál & Vibrácií Stimul—upozornenie tónom zvonenia s vibrácií bude vydaný ako prvý, a viac intenzívne pípnutie tóny s vibrácií bude nasledovať, potom impulzné podnetu, ak je váš pes pokračuje posunúť bližšie k hranici

Na DT2000 Môže byť rozšíriteľná na použitie s až 3dogs vtip svetla na rôznych prijímač vedieť presne golier v akcii. Párovanie je jednoduché a vysvetlil aj v podrobných pokynov.

Obsah balenia: (pre 1 pes) :

čierna, oranžová alebo modrá golier sú voliteľné

Obsah balenia: (pre 2 psov) :

Štítky: tonneau, sphynx, obojok psa šok, šteňa šok golier, pes vlak, diaľkové výcvik psa golier recenziu, elektrický plot kôň, pet vlak, cievkou elektrický plot, zviera elektrický plot.


( 0 Hodnotenie )

Počet