Šok Golier Nabíjateľná Psa E Golier s Pípnutie Vibrácií Humánne SafeNo Diaľkové Auto Anti Kôry Golier pre Malé a Stredne Veľkých Psov

€2.48


modname=ckeditor

Na Predaj

8 Dôvodov výberu PETAMER KÔRY GOLIER-(Prečo Je To Petamer Prestať Štekať Golier Jedinečné)

1.Anti False Kolo: Aktivovaná iba vtedy, keď váš pes barks, ignorovať iné psy' štekanie. 2. Extra Vysokú Citlivosť Level 7 : Na zastavenie drobné štekanie alebo psov' vytie.( Nepoužívajte túto úroveň, ak je váš pes dosen nebude patriť k jednej z vyššie) 3.Enviromental: Nabíjateľná, nie je potreba dodatočných nákladov na nákup 4LR44 batérie alebo náplň z času na čas . 4. Posledných 40 dní: Najdlhší čas pohotovosti vo všetkých kôry obojky. Iní trvať iba 3-7 dní normálne. 5.Reflexná Golier: Polovica biela+ čierne reflexné pásky na jednoduchšie vidieť v noci 6.Auto Ochrana: Zastavenie v priebehu 1 minúty po 7 krát nepretržitého spúšť na ochranu vášho psíka. 7.Slávny NÁS Kôry Golier Značky, kvalitné, spoľahlivé 8.Jedinečný dizajn, ktorý ste nemohli nikde nájsť z iných kôry golier. 【DÔMYSELNÝ DESIGN&NEW TECH] vyzýva Väčšina Ľudí len kúpiť obyčajný, škaredá a nudná čierny golier. To je NUDA. Tu je to presne tak, ako môžete vedieť, že ste nákup, modrá elegantný roztomilý doggo dizajn golier. Reflexná popruh uľahčuje byť videný v noci. 3 tréningové režimy(pípnutie, vibrácie, nárazy).A 【Protection Mode] vyzýva, aby automaticky prestanú 1 minite pri 7 kontinuálne barks spúšť, čo je bezpečnejšie používať. Zároveň je to aj so 40 dní najdlhší čas pohotovosti. Pes e golier 【vhodná pre Všetky VEĽKOSTI PSOV] vyzýva štekot obojok pre psov má 3-25 palcový nastaviteľný popruh, ktorá je vhodná pre všetky malé,stredné a veľké psy medzi 6 kg-150 libier.Remienok je vyrobený z pohodlné reflexné Nylon, ktorá nie je poškodenie vášho psa, a môžete ľahko nájsť svoj psa na noc. Šok obojky pre psov 【USB NABÍJATEĽNÉ & WATERROOF] vyzýva môžete nabíjať z akéhokoľvek zariadenia s USB portom alebo mobilný telefón adaptér. Je to naozaj odolné & výhodné, že tento USB nabíjateľné kôry golier môže trvať viac ako 40 dní na jedno Nabitie. Okrem toho, naše rainproof kôry golier umožňuje, aby sa vaše psy užiť si jazdu v daždi. Kôra golier, bez diaľkového ovládania. 【HUMÁNNE, NEŠKODNÉ, ÚČINNÉ] vyzýva nie je určite o šokujúce a prejavujú bolesti, aby vlak váš chlpaté priateľ. Progresívny zvuk a vibrácie stimul so 7 úrovňami citlivosti úprava pomôže váš pes pochopiť, že štekanie spúšťa vibráciu, a pípanie. Váš pes sa rýchlo a ľahko učí, že to jednoducho musí prestať štekať, ako sa zbaviť nepríjemné zvukové a vibračné podobne. Šok obojky pre malé psy 【NÁKUP S DÔVEROU] vyzýva, Aby ste získali najlepšie výsledky, používať Anti kôry golier, odporúčame zákazníkom čo najvhodnejšie nastavenie pre vaše psy, nie príliš tesné ani príliš voľné. Navyše, nenechávajte obojok na psa, pre viac ako 6-10 hodín, Udržať golier suché a všímať, či pes udržuje štekať, pretože zlodeji, nebezpečenstvo alebo prírodných katastrof. Ak nie ste spokojní s kvalitou našich produktov, Sme ochotní dať vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Štekanie Kontroly Golier.

PETAMER Bez Kôry Golier, Nabíjateľné a Nepremokavé Rainproof Golier Elektronické Elektrostatické Pulz Šok Golier

PETAMER Automatické Č Kôry Golier je vedecky navrhnutý golier na pomoc vás, ktorý vaše psy zastavenie neprestajné kôry a aby sa pes stal slušný, milý a pokojný.

Tam nebudú žiadne vzdialenosti alebo vysielač limit pre tento golier, pretože práca je príkazca vstavaného snímača vibrácií pre citlivosť rozdiel a produkt bude fungovať ako spôsoby a silu, ktorú chcete nastaviť pred: bez tranismitter bez diaľkového, že bude viac ako mať dobrý čas s milú, skôr ako výcviku, keď budete mať ho alebo ju von, na sebe jednotky.

Schopné rôznych režimoch a 1-7 citlivosť tried, aby vyhovovala potrebám zastavenie štekanie z rôznych druhov psov, ktoré zahŕňajú:0-7 úrovne bezpečné statické šok stimulácia a 0-7 úrovne vibrácií. IP54 nepremokavé triedy umožní, aby váš pes na nosenie tejto golier v daždi.

Prosím, prijať ho, alebo ho vypnúť pred váš pes začne plávať. Ochrana režimy bude brániť a psa si z potenciálne nebezpečenstvo. Zvyčajne, pes nepretržite barks, bez ohľadu na to, stimulácia od jednotky, s uvedením niečo abnormálne.Prosím venujte viac pozornosti a hľadajú odbornú pomoc, v tom čase. Auto Kôry Kontroly Golier Upozornenia & Ako Používať

Dôležité Poznámky:

Prosím, vyberte si najvhodnejší režim a úroveň pre vášho psa podľa pokynov alebo stanovisko z certifikovaných špecialistov, pretože sme hodnota psa bezpečnosti v prioritou, ako vy. Nepokúšajte sa používať tento výrobok pre opravu psov, ktorých správanie je agresívny na ľudí alebo iné zvieratá. No Kôry Golier musia byť použité len na zdravých psov.Tento obojok nie je určený pre psov s hmotnosťou menej ako 6 libier, alebo za 3 mesiace. Vezmite svojho psa na veterinárnym lekárom pred použitím, ak ho nie je v dobrom zdravotnom stave. Na sebe obojok príliš pevne môže spôsobiť poškodenie kože. a prosím, skontrolujte golier a upravte ho na správnu dĺžku, NIE PRÍLIŠ VOĽNÉ, ALEBO PRÍLIŠ TESNÉ (Okolo 1 prsty " space) , na jazýčkov, MUSÍ byť proti váš pes pokožky do práce. Vyhnite sa na sebe obojok na psa viac ako 10 hodín denne.Ak je to možné, re-pozíciu golier každých 1 až 2 hodiny. Skontrolujte golier, aby sa zabránilo nadmernému tlaku a prosím, nikdy viazať psom lano golier, pretože to spôsobí, nadmerného tlaku na kontaktnú plochu. Umývanie vášho psa krku a plôška s kontaktmi golier týždenný vlhkou handričkou. Preskúmať plocha vystavená golier denne, aby vyrážka alebo bolesť sa objaví na vášho psa.

Štítky: pes har, hlbb obojok, yorkie šteňa príslušenstvo, draci psov, príslušenstvo psa, electr šok, berserk tričko, anti kôry, roztaviť kov, pet.


( 3 Hodnotenie )

Počet