Opel Astra J Sedan 12 Ks Chrome Okno Rámec 2010 2011 2012 2013 2016 2017 2018 2019 2020 Auto Auto Príslušenstvo

€53.76


Opel Astra J Chrome Okno Rámci 12 Kusov

!!! Dôležité upozornenie: Prosím, zdieľať modelu vozidla, model, rok ďalšie funkcie (benzín, diesel, turbo, sedan, hb ...) sa s nami po objednaní produktu. Náš technický tím bude používať tieto informácie na odoslanie ste model, ktorý sa hodí pre vaše vozidlo dokonale.

- Špeciálne vyrobené pre Opel Astra J Sedan - Životnosť Nerezovej Ocele je zaručená. - Rohu sa zmení, krivky a body pripojenia vyjsť riadne vďaka špeciálnej formy. - Nevytvára problémy, ako sú ostré ako britva bodov v nízkej kvality materiálov. - Ľahko sa aplikuje pomocou špeciálneho silná kapela pripravená na zadnej povrchu. - Je vyrobená v najvyššej kvalite (304 Nehrdzavejúca Oceľ). - Poskytuje jeden-na-jeden bezproblémovú uchopenie.

Ako Zostaviť: chrome príslušenstvo namontovať by malo byť umiestnené na bezprašnom a suché prostredie, Ak sa teplota okolia pre montáž je pod 15 stupňov, inštalácia by mala byť vykonaná kúrenie povrch, na ktorý sa pripevňuje sa s kúrenie stroj, povrchy, ktoré majú byť lepené by mali byť čistené s bavlnenou látkou, tenšie, liehoviny alebo alkohol, treba dbať na to, že nie je prach na čistený povrch, Potom, odstránením ochranných povrchov obojstranné pásky na výrobky, montáž sa vykonáva, za predpokladu, že začne od oválne oblastiach, aplikácia je ukončené stlačením na krátky čas s mäkkou handričkou alebo prst tipy na prilepený chrome častí. Od pásky sa používajú počas zhromaždenia bude mať plný priľnavosť funkciu do 24 hodín, priložiť prilepený časť s papiera alebo balenie pásky na podporu zvonku, a počas tejto doby, musíte ochranu dielov z prachu, vody a nadmerná rýchlosť. Poznámky

1. Merania boli robené ručne, tak tam môže byť chyby v rámci 1-2 cm alebo 1-5g.

2. Faktory, ako je osvetlenie, kontrast a farebná obrazovka môže spôsobiť, že fotografie, ktoré sa majú mierne odlišné, to nie je orientačný akéhokoľvek produktu na otázky kvality.

3. Veľkosť je založené na skutočných meraní. Môžeme zväčšiť obrázky, stačí ak chcete zobraziť podrobnosti lepšie.

O Dopravu

1. Budeme loď vašej objednávky v 1-3 pracovných dní po zaplatení.

2. Sme podstatne skrátiť dodacie lehoty na výrobky podľa obchod sme otvorili v Turecku v dôsledku dodacia lehota z Číny.

3. Prosím, uistite sa, že vaša adresa a telefónne číslo sú správne, pred nákupom.

4. Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho poskytnúť, tak prosím potvrdiť a overiť údaje adresy vás naplnil, keď nákupu

5. Stačí otvoriť spor s "Prepravná metóda nie je tak, ako je popísané" ak nechcete prijímať vaše objednávky s 60 dní.

6. Podľa Predávajúci Zaručuje, budeme vrátenie peňazí po tom, čo sme overovania.

7. Nižšie je odhadnúť rýchlosť doručenia pre váš odkaz, vďaka !

O Spätnú Väzbu

1. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť

2. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vašu vysoko odporúčam je naša motivovať presunúť ďalej

Budeme veľmi radi, váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu

.

3. AK MÁTE AKÝKOĽVEK PROBLÉM, Prosím, kontaktujte nás prvý a neotvárajte sporu priamo. Budeme riešiť quiclky a tým najlepším spôsobom.

Kontaktujte Nás

- Prosím, použite www.tantra-egypt.sk správu kontaktujte nás, Všetky e-maily budú odpovedali do 1 pracovného dňa

- Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám čo najskôr.

!!! Dôležité !!!

!!! Pre modely a doplnky, ktoré nenájdete v našej predajni, kontaktujte nás prosím správu. Keďže to trvá čas, aby záťaž výrobky, mohli by sme nemali nahrať všetkých značiek, modelov a príslušenstvo v našej predajni, ale aj produkty, ktoré si chcú, môžu byť k dispozícii. Vďaka

Štítky: estim okruhu, kruh chrome astra j, astra j červená led, dutý zvuk, auto čip, astra k dynam, opel astra, opel, fólie ružová, 1 rámec.


( 1 Hodnotenie )

Počet