Arctic Monkeys Módne Myší a Mužov Kapela Dizajn Novorodenca Kombinézu Batoľa Onesies Dlhý Rukáv Jumpsuit Bavlnené Oblečenie

€4.14


modname=ckeditor

Vitajte S odtrhol iDzn !

Arctic Monkeys Módne Myší a Mužov Kapela Dizajn Novorodenca Chlapci Dievčatá Oblečenie s Dlhým Rukávom Jumpsuit Tlač Detská Kombinéza Šaty, 100% Bavlna Sady

Značka:iDzn

Materiál: 100% Bavlna

Farba: Sivá/Biela/Ružová

Príležitosti:Cosplay ,vhodné na Indoor Outdoor,oslavy Narodenín,Rodinné Oslavy

Vzor: Tlačené

Rukáv:Dlhý Rukáv

Hmotnosť:60 g-100 g

Dieťa Veľkosť:6(0-6M) 12M(6-12M)

Toto je bavlna módne Dieťa Remienky onesies

Farbu bude trochu iná, pretože fotografovanie, svetlo alebo monitoru počítača, nastavenia, vezmite prosím na vedomie, že farby budú predmetom záverečnej jeden dostanete;

Package vrátane: 1 Remienky

Obrázok zobraziť:

* S ame ísť o ds, byť tter pr ľadu.

* Kvalifikovaný výrobkov, plne kontrola pred sh ip prostredie .

* P rom pt c ustomer podporu po predaji ser v ľade.

*w e'r e nie o nly produkt predávajúceho, ale lso ser v ľade služieb.

* Prijímame Alipay.

* A ll hlavné typy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby procesu alebo ESCROW.

*Tovar vám bude dodávaný do 1 dní po vašej platby. *T on tovar vám bude dodaný Hong Kong poštou alebo čína príspevok Letecky, ktorá trvá 15 DO 25 pracovných dní (nie vrátane sobota a nedeľa).USA BUDE TRVAŤ 7 AŽ 15 PRACOVNÝCH DNÍ, AK CHCETE DOSIAHNUŤ.

*Môžeme w chorý nie je lode do Číny, Hong Kong, Filipínskej, Afric a, Honduras, Indonézia, India, Taliansko, Havajské Ostrovy,India(ako dôvod na obmedzenie poštového systému)

* Ak je položka je chybný, prosby e nám to oznámiť do 3 dní po obdržaní tovaru.

*Zabezpečiť všetky položky sú tovaru qu ality, budeme testovať všetky výrobky pred balíky, ktoré boli zaslané.

*Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.

*Budeme platiť za poštovné náklady preposielanie položky, zatiaľ čo kupujúci znova sponsible pre poštové náklady spojené s vrátením položiek.

*Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru.

*Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe,sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti. *Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5star Podrobné Hodnotenia Predajcu, automaticky pošleme pozitívnu spätnú väzbu na vás. *Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech. Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania. Sme veľmi odhad všetkých našich zákazníkov!

Štítky: arctic opice, kapela merch, mass effect plagát, geek, metalcore t tričko, dieťa telo legrační, piaty plagát, arctic opice plagát, alex turner, artic opice.


( 0 Hodnotenie )

Počet