20 Ks Teľa Odstavenie Zariadenia Z Hovädzieho Dobytka, Tŕne Krava Dobytka Proti Sania Dojenie Nos Kryt Farma Zvierat Vybavenie

€11.31


Názov: Teľa odstavenie zariadenia poľnohospodárskej techniky Materiál: Vysoko kvalitného plastu Balenie: 20 Ks popis Produktu 1. Sa vzťahujú na lýtka odstavom, produkt bude nosiť na teľa je nos, keď teľa jesť, nos bude defektu tŕňmi, takže krava je už na kŕmenie. 2. Eliminuje potrebu manuálne riadiť teľa nie je ľahké odstaviť problémy, ale tiež môže účinne zabrániť Mavericks lízanie medzi úst spôsobené šíreniu choroby Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.).

◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Predávajúci Odporúčania

Štítky: nokia ruskej, krava tlač, muž dojenie stroj, dobytok, hospodárske zvieratá, feeder sliepky, farma nástroj, prípade krava, kuracie príslušenstvo vody, materské mlieko, milf t tričko.


( 3 Hodnotenie )

Počet