Včelárstvo Včelie Chov Cupkit Box 110x Hnedé Bunky Poháre Systém Cupularve Nástroje Bee Chovateľ Nástroje Včelárskych Dodávateľa

€24.18


Popis výrobku:

Model: 593652

Názov: Včelárske súprava náradia

Materiál: Plast

Kráľovná Chov Cupkit Box: 14.7 x 13 x 2.8 cm

Hnedé Bunky Šálok: 1 x 1 cm

Mobilný Držiak: 2.6 x2.2 x 1,2 cm

Mobilný Bar Majiteľ: 3 x 2,2 x 1.6 cm

Vlasy Navi Klietky: 2.6 x 7 cm

Funkcie:

* Vyrobené z vysoko kvalitného plastu,nie je ľahké zlomiť a starnutia.

* Tento systém je pomerne jednoduchý a môže produkovať plodný spoľahlivé výsledky,ako funguje vaša stimulácia, ktorým kráľovná pod kráľovná excluder vášho cupkit box.

* Táto stavebnica umožňuje kráľovnú položiť vajcia priamo do plastová zátka,vyhýba nebezpečenstvo vrúbľovanie, a zabezpečuje správnu veku lariev.

* Kráľovná bude potom kladú vajíčka v šálky (za predpokladu), bude to trvať dlhšie ako deň predtým sa môžete uvoľniť ju znova.

* Nové vajíčka sú potom dané trochu royal jelly počas vývoja, a umiestni do bunky bloky a Curler klietky (všetkých poskytovaných)* rozvinuté panny kráľovná bunky potom môžu byť zavedené, aby jej nové kolónie.

Použitie:

Krok 1: vložte hrebeňa políčko do rámu a 110 hnedé bunky starter poháre sú namontované na zadnej strane to.(S touto súpravou si budú môcť zvýšiť vaše vlastné kráľovnej, a to bez štepenie alebo niekedy, že sa dotknete lariev.)

Krok 2: Vedľa vás uväznil kráľovná v prednej časti klietky a ona okamžite kladie vajíčka v 110 k dispozícii buniek.Ona môže byť realeased v nasledujúci deň. Na 4. deň každý novo vyliahnutých lariev je pripravený na odovzdanie.

Krok 3: odstránenie každej bunke starter pohár a vložte ju do bunky držiak(Nie je súčasťou).

Krok 4: potom Si sa posunul túto jednotku na mobilný bar držiak, ktorý je pripojený na mobilný bar(Nie je súčasťou).

Krok 5: Ak chcete dokončiť bunky, ktoré ste teraz dať bunky bar do bunky budovy kolónie.

Balík Obsahuje:

1 x Kráľovná Chov Cupkit Box

110 x Hnedé Bunky Poháre

30 x Mobilný Držiak

30 x Bunka Bar Držiteľ

30 x Vlasy Navi Klietky

Štítky: apicultur, systém nicot, včela, queen bee, bunky pohár, beekeep, beehiv, klietka kráľovná, bee benefitbee, cupkit.


( 0 Hodnotenie )

Počet