XLSION Aftermarket Statorového Spúšť Coil Pickup Zapaľovača Pre Keeway Skutočnosť, Hurikán Matice RY8 PGO 50cc 90cc 2 Ťah Motora

€5.19


Popis

Stav: 100% Zbrusu Nový

Package Zahrnuté: 1Pc Pick-up Pulsar Cievka + 1 Kus XLSION Kľúč Reťazca

Názov modelu: Statorového Pick-up Pulsar Cievka

Obutie: Statorového Spúšť Coil Pickup Zapaľovača Pre 50cc 90cc 2 Ťahy KYMCO Cobra AEON 50 Mongoose

Prosím, skontrolujte vzhľad, veľkosť, tvar tejto položke v našom obrázky vážne, a porovnať s pôvodným jeden pred nákupom. Ďakujeme !

Spôsob Platby A Doručenia.

1. Všetky položky, ktoré budú zaslané do 3 pracovných dní po platba potvrdená.

2. Všeobecne platí, že všetky naše položky sú dodávané v Číne Post Air Mail (ekonomika, medzinárodné paušálne poštovné). Ak by ste radšej EMS alebo iné expresné prepravné služby. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

3. Adresu, budeme loď položka je odvodené z informácií o objednávke.

Kupujúci sa mali uistiť, že dodaciu adresu je správne.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak ste nedostal váš tovar, budeme sa snažiť vyriešiť problém.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojho krajiny je vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred vašim nákupom.

5. Čas dodania

Spojené Štáty: o 20-25 pracovných dní Austrália/Nový Zéland/Európa: o 25-45 pracovných dní Rusko/Mexiko/Kanada/Španielsko: o 35-60 pracovných dní Brazília/Južná Afrika/Južná Amerika: o 45-90 pracovných dní Vrátiť

1. Všetky výrobky sú kvalitné a budú starostlivo skontrolovať pred odoslaním.

2. Ak máte akékoľvek poškodené položky, nesprávne položky alebo položky, ktoré nie sú, ako je popísané, môžete ho vrátiť na nás, a vráti sa musí vykonať do 30 dní potom ako kupujúci dostane tovar. A kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné, pokiaľ položka je chybný alebo zlomené v tranzite.

Spätná väzba

1. Spokojnosť zákazníka je náš prvý prospech . Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak môžete, dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, budeme veľmi ocenil.

2 . Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a užite si nakupovanie čas!

XLSION , Sme Váš Spoľahlivý Partner !

Štítky: honda pcx auta, keeway, čierne sklo lampa, keeway matrix, cievka statorového, jet ski, ktm statorového, vodný skúter kawasaki, pwc, rotor statorového.


( 0 Hodnotenie )

Počet