KLADIVO LAGÚNY OASIS REMESELNÍKA MEDZERNÍK 6.25 u Živice a dreva Kompatibilné s Cherry MX stonky pre 87 tkl 104 ansi poker

€60.29


KLADIVO LAGÚNY REMESELNÍKA MEDZERNÍK

ŠPECIFIKÁCIA Kladivo Materiál: Živica a dreva Kompatibilné s Cherry MX stonky alebo Topre stonky (v závislosti od vášho výberu) Výška: 11 mm Pls venovať pozornosť: Medzerník Len, nie vrátane iné veci. Pretože tento keycap je ručné jeden, každý z nich môže mať trochu rozdiel,ako je drevo, zrno, materiál, veľkosť. Jedným z prvých spacebars vyrobený keycap návrh domu Kladivo, Lagúny Remeselníka Medzerník podobá, uhádli ste, lagúny: plytké telo z vody oddelené od väčšie telo z vody bariérou ostrovy a koralové útesy. Obsahuje malé časti modrá nepozerať cez pole zelené, ktorý je obklopený zemitá hnedá kompletný tropických ensemble. Modré sekcie rozsvieti živě, keď podsvietený. Vyrobené z kombinácie živice a skutočné drevo, je to skvelý spôsob, ako prirodzene zvýšiť svoju obľúbenú dosky.

Štítky: auto multimediálne, warmilo, klávesnica mechan, klávesnica bezdrôtová, android tablet, desktop comput, modrá cherry mx, hebrejské klávesnice, bezdrôtové, neon cherry mx keycaps, keycap živice.


( 1 Hodnotenie )

Počet