K87 87 Klávesy RGB Mechanické Klávesnice Hot Swap Typ-C, USB 3.1 Káblové RGB Podsvietenie Herné Mechanické Klávesnice Prepínač urob si sám

€66.15


Tipy: Ako si vybrať switch pre seba?

Modrá prepínač: so zmyslom nárazu, vhodné na písanie. Keďže zvuk modrá je prepínač hlasnejšie než zvuk ostatné mechanické spínače, keď v použitie, tento dal mnohých ľudí, komentár, že je to veľmi príjemné na písanie.

Hnedé prepínač: zvuk je tichšia ako modrá prepínač, a to je jednoduchšie, aby sa spúšť tlačidlo. Rozsah pôsobnosti leží medzi písania a hier. Známy ako všeobecne uplatniteľných mechanický prepínač.

Červený spínač: lineárne prepínač. čo znamená, že účinnosť na začiatku a na konci každého ťahu je takmer identické. Väčšina ľudí si myslia, že sú hladšie a rýchlejšie pocity.

Čierny spínač:To je prepínač s najmenším zvuku a má najmenej vplyv na ľudí okolo neho. V porovnaní s priemerom užívateľ, písanie a stlačením osi s najvyšší prevádzkový tlak je pracnejšie. Väčšina hry sa hráči môžu vybrať čierna osi, ktorý je jednoduchý a čistý, a väčšina black osi používatelia používať ho pre hry.

Funkcie:

◆ 87 klávesy mechanické klávesnice, plexisklo PMMA materiál 360? Plný Priesvitné Sklenený Panel, Fantasy Svetelný Efekt

◆ 6 tematické svetelné efekty. 16 miliónov farieb, šesť tematické svetelné efekty, spolu 18 cool svetelné efekty

◆ Jemné CNC rezanie panelu, 87 klávesy na klávesnici usporiadanie, malé a nádherné

◆ Program zvýšenie úložný priestor, Svetlo Efekt, Funkcia Pamäte. Pamätáte si na minulý svetelný efekt, nemusí obnoviť po vytiahnutí

◆ 87 klávesy plnej kľúč bez konfliktu. Stlačte viaceré tlačidlá súčasne spúšťať príkazy okamžite a bez konfliktu alebo rušenie, veľmi sa tešiť na hranie hry

◆ Plnú klávesnicu zásuvné spínač, zapojte a zmeniť, DIY prepínač

◆ Fn Multimediálne Zložené Funkcie. Vrátane klávesov, multimédiá, osvetlenie, kontrola a ďalšie funkcie

◆ 5000W herné úrovne mechanický prepínač. 50 miliónov životnosť, štyri farby k dispozícii

Špecifikácie:

Názov: Mechanické Herné Klávesnice

Model: K87

Kľúč: 87 Klávesy

Podsvietenie: RGB Podsvietenie

Rozhranie: Typ-C 3.1

Hmotnosť: 810g

Balenie obsahuje:

1 * GamaKay K87 87 Klávesy Mechanical Gaming Keyboard

1 * Typ-C Kábel

1 * Užívateľská Príručka

Štítky: pcb klávesnice rada, základná rk61, led rgb, klávesnica mechan, lqs gaming mouse, centrum čiapky, myš razer, klávesnica keycap, keycap pbt, teclados mecanicos.


( 3 Hodnotenie )

Počet