Vibrácie Červené, Modré LED svetelná Terapia Tváre Stroj Otepľovanie Vysoká Frekvencia Anti Aging Ošetrenie Pokožky starostlivosti Zariadenia

€14.47


Funkcie:

1.Očista a Rozjasnenie Pokožky Režim: Pozitívnych iónov olova vo funkcii bude vaša pleť hlboko absorbovať výživu pre viac efektívna starostlivosť o pleť; Negatívnych iónov olova sa funkcia vám poskytnúť hlbšie čistenie pleti v kombinácii s čistiacim prípravkom, ľahko odstrániť kozmetické kovových iónov zvyšky, ktoré môžu byť škodlivé pre vašu pokožku.

2.Výživný Režim: Červená svetelná terapia bude utiahnite vaše kožné póry a fade tmavé škvrny, bude tiež podporovať metabolizmus a aktivovať bunky a redukuje vrásky v rovnakom čase pre anti-aging a skin tightening efekt. 3.Vykurovanie & Hydratačný Režim: Modrá svetelná terapia bude zabrániť baktérií, aby pomohol odstrániť akné, vyhnúť sa zápal kože a znížiť riziká, zanecháva jazvy, ktoré môžu obnoviť energiu, aby vaša pleť žiariť a obnoviť.

Teplé ošetrenia a vysoká frekvencia vibrácií môže urýchliť metabolizmus a posilnenie tkaniva, regenerácia na otvorenie pórov, a keď v kombinácii s starostlivosť o pleť krém alebo kvapalina, to bude vaša pleť plne hydratovaný pre lepšie hydratačný efekt.

4.Vstavaný 500mAh batérie je možné priamo napájaný cez USB nabíjanie pre kontinuálne potešenie, auto shut off funkcia vám pomôcť šetriť energiu s vyššou účinnosťou.

Špecifikácie:

Materiál: ABS nabíjacie Napätie: 5V 1A

Menovitý Výkon: 2,5 W

Typ batérie: 3,7 V 500mAh

Nabíjanie Metóda: USB Nabíjanie

Čas Nabíjania: 3 Hod.

Otepľovanie Teplota: 45°C

Pracovný Čas: To vstúpi do pohotovostného režimu po uplynutí 4 minút, automaticky sa vypne po žiadna operácia pre 1 minúty.

Package Zahrnuté:

1* Krásu Tváre Masér(Hlavná Jednotka)

1* USB Kábel

1* Zakryte Vekom

1* Užívateľská Príručka

Štítky: micro zvuk, aniónové nástroja, led terapia, peeling tváre, držiteľ hifu, pre mezoterapia, lampa led, skincar, led tváre masque, tvár led.


( 0 Hodnotenie )

Počet