SMUTNÉ Svetlo uzdravenie Wellness Lampa Prirodzeného denného Svetla SAD Terapia Lampy, Osvetlenie Zlepšiť Náladu Zmena Pomáha

€23.47


Funkcie:

1. Rozsah použitia: bionika slnečnému žiareniu, zlepšenie nálady a zvýšenie energie. V porovnaní s tým vyššia intenzita svetla, jedinečný tvar a vynikajúce vzhľad.

2. V porovnaní s vyššie intenzita svetla: jedinečný tvar a rafinovaný vzhľad. Tiež môže pomôcť zvrátiť príznaky "zimné depresie."

3. Fototerapia lampy: poskytujú ideálne riešenie, aby simulovali prirodzené svetlo v zime alebo počas

rok, keď ľudia trávia veľa času vo vnútri, bez toho, že budú vystavení slnku.

Popis:

Použitie SAD liečba svetlom lampy: svetlo je upravená tak, aby najtemnejších, môže byť použitý ako nočné svetlo s spánku aids, najjasnejšie svetlo môže byť použité na osvetlenie a doplnkové svetlo energie, bionic prírodné svetlo terapia môže byť použité, aby sa zabránilo emocionálne nepohodlie v zime, a nedostatok energie pre nedostatok svetla sa doplniť energiu, pomôžu upraviť denný rytmus náladu pri cestovaní a jet lag ľahko pomôže zlepšiť náladu a obnoviť svoj denný rytmus, čím zlepšuje kvalitu spánku.

Špecifikácie:

Farba: Biela

Veľkosť: 25 *16 *1.8 cm

Materiál: Plast

Podpora dotknite sa pre otvorenie a zatvorenie

Package Zahrnuté:

1X LED Lampa

1X Nabíjačka

1X Držiak

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: led terapia, lávové lampy, sad osvetlenie, mb01, liečba svetlom lampy, lampa sad, skincar, stôl márnosť, tvár led, sad liečba svetlom lampy.


( 1 Hodnotenie )

Počet