Akvárium Pokojnej Ponorné Vodné Čerpadlo Powerhead 7w Obehu Vody Čerpadlo 500L/H Nastaviteľný Prietok Rybník akvárium 220v

€9.89


CHJ-500

Prietok: 500L/H (nastaviteľné)

Výkon: 7w

Výška Max: 0.9 meter

Napájací kábel dĺžka: 1.35 meter

Nastaviteľný prietok

1.Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Alipay,Kreditné Karty,Moneybookers,TT,Western Union.A naše ochrana dáva len platba bola acceped podľa www.tantra-egypt.sk platformu.

2.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).

2.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

3.Ak u nemám to v rámci dodacia lehota,kontaktujte nás prosím bez váhania.Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.

4.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

5.Budeme odoslané položky v priebehu 1-3days(pracovné dni,Nie na dovolenku sezónny)po zaplatení byť potvrdené platforma

6.Keď dostanete položky, ktoré ste si objednali,skontrolujte prosím, či je starostlivo do 24 hodín.Prosím, obráťte sa priamo na nás pokiaľ máte akýkoľvek problém.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša objednávka detail informácie.

2.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1.Prosím, kontaktujte nás do Obchodného Manažéra alebo Písmená pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a prosím dôverujte nám.

2.Pozitívna spätná Väzba(5 Hviezdičiek)je veľmi dôležité, aby nás,prosím, že dvakrát pred odchodom spätnú väzbu.Prosím neotvárajte sporu k nám,budeme niesť zodpovednosť odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade akýchkoľvek problémov.

Štítky: akvárium ohrievač vody, rybník, muž, rybník, akvarijné filtre powerhead, akvárium žumpa filter, akvárium powerhead, rybky rybník, akvárium powerhead čerpadla sobo, akvárium prietok čerpadla, jebao wifi.


( 0 Hodnotenie )

Počet