DC5V Ultra-tichý Mini USB Vodné Čerpadlo Ponorné Vodné Čerpadlo Akvarijné Ryby Nádrže, Fontány, Jazierka Čerpadla Akvárium v Obehu

€2.85


Popis Výrobku:

Typ Položky:Vodné Čerpadlo

Materiál:Plast

Farba:Čierna

Dĺžka(napájací kábel):1,5 m/59.06"

Napätie:DC5V

Elektrický Prúd:<200mA

Max Prietok:180L/h

H-Max (Výťah Výška):70 cm(5V)

Vnútorný Priemer(zásuvky):8 mm/0.31"

Vonkajší Priemer(zásuvky):10 mm/0.39"

Funkcie:

1. USB Nabíjanie: USB konektor je pohodlnejšie, ktoré sú priamo pripojené k počítaču, nabíjačky a tak ďalej, môže použiť mobilný telefón, konektor nabíjačky do používania.

2. Široké Uplatnenie: multi funkcia a multi scény aplikácie, stolové malé fontány, malé akvárium, mini rockery, pet pitnej vody zariadenie.

3. Ekonomické a Praktické: bezpečný a spoľahlivý, stabilný výkon, veľký posun. Čas dostupný je dlhšia a môže byť použité do 24 hodín nepretržitého používania.

4. Výhodné: USB rozhranie, je vhodnejšie, kompaktný a ľahko sa prenáša a môže byť použitý pre vonkajšie,napríklad rybolovu.

5. Mute: nie je takmer žiadny zvuk a vhodné pre obývacie izby, spálne, kancelárie a iné potrebné pokojné prostredie pre ryby kultúry.

Balík Obsahuje:

1 x Vodné Čerpadlo

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: rybník vodopády čerpadla, vodné sprej čerpadla, v obehové čerpadlo, varenie obehové čerpadlo, voda v jazierku čerpadla, hopar rybník vodné čerpadlo, gt vodné čerpadlo, obehové čerpadlo control, obehové čerpadlá, obehové čerpadlo prepínač.


( 0 Hodnotenie )

Počet