HHD Najnovšie Inkubátor 112 Vajcia Farmy Brooder Vysoká Kapacita plne automatické Turner Digitálna regulácia Teploty pre Kuracie Vtákov Prepelica

€81.87


12V+220V Automatické Vajcia Inkubátor YZ-96A

* Poznámka: * Podporujeme Doprava Zadarmo do Ruska! A poštovné je z ruštiny Skladu!Obvyklá dodacia lehota potrebujú len o 1-2 týždne na celé ruskej Oblasti .

- Produkt Špecifiká - Záruka: 1 rok Certificaiton: CE Násadové hodnotiť: 95% Výkon: 100 W Napätie: 12V+220V Kapacita: 96 slepačie vajcia alebo 48 kačacie vajcia alebo 264 prepelíc/vtáčie vajcia (je potrebné poznamenať, prepelica zásobník v objednávke)

Funkcie

*Tento prístroj môže automaticky vajcia otáčania(každé 2 hodiny) *Digitálna regulácia teploty. * LED displej teplota/vlhkosť/násadové dní/vajcia sústruženie krát. * Teplotný alarm/vlhkosť alarm (keď ide von setted rozsah) * Štyri veľké pozorovanie windows. (Vzlietnuť vrstvy ochranné fólie na pozorovanie windows pred použitím) * Ľahko sa čistí, jednoduchý na používanie s pokynmi uvedenými. * Vynikajúca kvalita, CE štandard/schválené * Vhodné pre incubating všetky druhy hydiny: sliepky, kačice, prepelice, gooses, vtákov, holubov, atď.

Kupujúci zobraziť

Ponúkame 2 ks kuracie vajcia podnosy pre YZ-96A vajcia inkubátora. Ak chcete, vajcia zásobník pre prepelíc/papagáj/pigoen/vták, môžete zanechať správu, keď urobíte objednávku. Môžete tiež zakúpiť náhradné zásobníky.

O dopravu

Budeme dodávať všetky objednávky do 24 hodín ,zvyčajne dodacia lehota je asi 2-3 týždne ,Ak nie ste si tento výrobok počas 4 týždňov , prosím, kontaktujte nás slobodne . Budem sa obráťte na pošte a požiadať podrobnosti o tento pozemok a potom budem odpovedať vám v čase, keď som sa na novinky z vašej zásielky.

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s týmto produktom po máš to . venujte prosím niekoľko sekúnd bezkarbónového 5 star spätnú väzbu tento produkt a našich služieb . Ďakujem vám veľmi pekne !

O popredajný servis

Ak tento výrobok mať žiadny problém ( nefunkčné . škrabanie alebo iného problému), keď si to , prosím, kontaktujte nás v čase a ja som vám najlepšie riešenie .(spor je zbytočné . ďakujeme!)

Štítky: incub, die vtákov, automatické vajcia inkubátor doprava zadarmo, inkubátor automatické 10, prípade hhd, brooder, mravec farmy, postavenie vajec inkubátor, zomrie kuracie, malé prepeličie.


( 2 Hodnotenie )

Počet