Ženy Vianočné Baletné Tanečných Kostýmov, Korčuľovanie Šaty Vysokej Krku, Dlhými Rukávmi Obrázok Korčuľovanie Na Kolieskových Korčuliach Velvet Trikot Šaty

€17.64


Set Zahŕňa : 1Pc Ženy Korčuľovanie Šaty

Stav : Nové značkou

Materiál : Polyester + Velvet + Oka

Funkcie : Ženy, dospelých Vianočné mäkké velet trikot tanečné šaty korčuľovanie šaty, skryté späť zips uzavretie. Vysoká krku a dlhými rukávmi s bielym umelú kožušinu golier a manžiet, plyšové zamatový živôtik a šumivé snowflake pripnúť na pás. Sukňa je vyrobená z velvet top sukne a dve vrstvy oka, s bulit-v dna, mäkké a pohodlné na nosenie. Vhodné na Vianoce, krasokorčuľovanie, hokej, korčuľovanie, kolieskové korčuľovanie, stupeň výkonu, atď. Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu jasne pred nákupom. Ručné pranie v studenej vode, nepoužívajte bielidlá, zavesiť suché.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: balet trikot žena, krasokorčuľovanie kostým, danc trikot, krasokorčuľovanie šaty predaj, šaty quinceanera, kombinéza remeň, krasokorčuľovanie šaty, krasokorčuľovanie skate, trikot, tanečné oblečenie pre ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet