Sexy Tanec Oblečenie Žien Čipky Hore Latinskej Salsa Rumba, Chacha Výkon Praxe Kostým Jogy Balet Fitness Oblečenie Kombinézu

€7.43


Názov Produktu

Sexy Tanec Oblečenie Žien Čipky Hore Latinskej Salsa Rumba, Chacha Výkon Praxe Kostým

Jóga Balet Fitness Oblečenie Kombinézu

MIN

1 Pár Retail

pls.kontaktujte nás, alebo nás nechať messege pre veľkoobchodné objednávky

Farba

1 prevedeniach:Biela (85-98% Podobné obrázky , ale tam bude malé farebné rozdiely spôsobené rôznym

monitory a svetlá)

Veľkosť

M,L,XL,XXL

Poštovné Veľkoobchod a pokles lodnej dopravy sú obidve uvítala 1.Pre veľkoobchodné objednávky,ponúkame zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo; 2.Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Poznámka

Tento odkaz obsahovať iba tanec top,nevkladajte iné príslušenstvo,vďaka!

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://global.cainiao.com(skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nepôjde na náš účet.

Štítky: dancewear top, moderné tanečné šaty, kombinéza latinskej, balet kombinézu ženy, vlastné trikot, kida tanečné kostýmy, tanečné oblečenie pre ženy, balet, muži tanečné šaty, trikot žena.


( 1 Hodnotenie )

Počet