Ženy Plyšové Papuče Zime Teplé Cartoon Medveď Mäkké, Hrubé Soled Topánky Mužov, Páry, Domáce Vnútorné Spálňa Pošmyknúť Na Dámy Kožušiny Listov

€9.49


【 Zdroj] vyzýva Factory priamej dodávky tovaru stabilnej kvality Vitajte na objednávku: 13858338605, Pán Li. 【 O farebný rozdiel] vyzýva Tam môžu byť jemné farebné rozdiely medzi obrázkami a reálnych objektov vzhľadom k rozdielu svetlo a tieň kontrast na osobné zobraziť. [O vôňa] Ako balík je uzavretá, môže byť zápach, keď ho dostanete. Vložte ju na vetrané miesto a nechajte uschnúť 1-2 dni. [O kvalite] Rozbité dno, degummed, poškodené a vážne škvrny, budeme spracovávať my. [O po-predajný servis] Ak tam je nejaký problém s obuv predáva, by ste mali, kontaktujte náš služby zákazníkom okamžite vysvetliť situáciu, a sme zodpovední za zaoberajú.

Štítky: kneecap mužov v teple, flip flop mužov, muži list črievičku, ponožka mužov v teple, medveď črievičku, zábava zimné papuče, podlahy zimné papuče, cítil papuče mužov v teple, papuče zimné papuče, cartoon flip flop.


( 2 Hodnotenie )

Počet