Letné Ženy Papuče Sexy Fashion Vysoké Podpätky Elegantné Šaty, Sandále ShoesSlides Voľný čas na Pláži Zelené Biele Flip Flops veľkosť 41 42

€15.28


Tipy

Farebné rozdiely môžu byť spôsobené rôznymi monitory,osvetlenie a ďalších faktorov.Prosím pochopiť.

Oznámenie

Zvyčajne,aby sa dodáva bez topánok box,len pár topánok.Ale ak potrebujete box,prosím, kontaktujte nás na incerase cenu.Topánky box hodnoty US$5.

Kupujúci&Potrebné

Platby V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa,MasterCard,Western Union,Qiwi a bankový prevod.

Zásielky 1.Spôsob dopravy;Čína Príspevok Registrované Air Mail,ePacket,DHL,EMS

2.Dlivery Čas a.DHL zvyčajne trvá 3-5 pracovných dní(mimo sviatkov a víkendu) b.EMS zvyčajne trvá 6-10 pracovných dní(mimo sviatkov a víkendu) c.ePacket zvyčajne trvá 10-15 pracovných dní(mimo sviatkov a víkendu) d.Čína Príspevok Registrované Air Mail 1)7 až 15 pracovných dní, Ázia 2)10 až 30 pracovných dní na Západ Euro, Oceánia a Mid-Východ 3)30-45 pracovných dní na Juhu Americe a Afrike Vrátenie a Vrátiť 1.Ak je nejaký problém s objednávkou,prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis prvý.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave,inak budeme odmietnuť refundáciu. 3.Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu. Spätná väzba 1.Ak ste spokojní s vašou objednávkou, prosím, nechajte nás všetkých 5 hviezd, vrátane Položky, ako je Popísané vyššie. Komunikácia a Doprava Rýchlosť. 2.ak si myslíte, že sme mohli urobiť lepšie,prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis prvý.Sme vám satisfing odpoveď.

Štítky: flip flops kožušiny zelená, flip flops rock, originálne kožené sandále na platforme pre ženy, sandále pre ženy letné topánky veľkosť 38, flip flops zelená červená, platforma lano, karinluna platforma, žabky zelené vojenské, rómske sandál, rousmery vysoké podpätky.


( 0 Hodnotenie )

Počet