5 v 1 Nepremokavé Elektrické Holiace strojčeky pre Mužov Bezdrôtový Dobíjacie Rotačné Elektrické Holé Hlavy, Britva Starostlivosti Kit s Hair Clipper

€29.76


5 IN 1 MULTIFUNKČNÉ STAROSTLIVOSTI KIT: Elektrické hlava holiaceho strojčeka je multifunkčné elektrické holé hlavy, holiaci strojček, vrátane rotačných telo strojčeka, nose zastrihávač vlasov, clipper, 2 tváre čistenie kefkou a štyri sprievodca hrebene. Tento 5 v 1 starostlivosti kit môže uspokojiť všetky holenie, strihanie a čistiace potreby, zabezpečuje, aby ste si vlasy bez hladkú pokožku bez podráždenia. USB RÝCHLE NABÍJANIE & LED DISPLEJ: Elektrický holiaci strojček pre mužov je nabíjateľná s rýchlym USB nabíjací, až o 60 minút nepretržitého holenie čase, asi po 2 hodinách nabíjania. Inteligentný LED displej zobrazuje čas používania a zostávajúci čas, ktorý môže naznačovať, keď účtovať po holení. Táto koncepcia bude určite prinesie vám viac pohodlia vo vašom každodennom živote. V BLÍZKOSTI & POHODLNÉ HOLENIE: 5D Plávajúce cutter head a vysokú presnosť & ostré rotačné nože z vlasy britva môže automaticky prispôsobiť kontúram vašej tváre, krku a dokonca aj čeľuste, poskytuje pohodlné, hladké a úzkej holenie skúsenosti. Je to výborné riešenie pre človeka, holé hlavy, bokombrady, fúzy a chĺpkov v nose holenie. Prosím, najprv použiť hair clipper na zastrihnutie chĺpkov na menej ako 5 mm, potom použite holiaci strojček získať ideálny plešatý hľadáte. MOKRÉ A SUCHÉ a ĽAHKÉ ČISTENIE: Elektrické hlavu holiaci strojček pre plešatý mužov je IPX5 Nepremokavé umožňuje pohodlné suché holenie alebo osviežujúce mokré holenie s pena na holenie alebo gél v sprche. Je to jednoduché a hygienické čistenie strojčeka. Môžete opláchnite tento elektrický holiaci strojček priamo pod tečúcou vodou ťahom holiacich hláv od seba a brať hlboké čistenie na čistenie bush.

Štítky: nivea pánske strihanie, psa pripraviť holiaci strojček, dieťa zastrihávač chĺpkov, dámy ni, prenosné elektrické nožnice, papier punč zápisník, rozia zastrihávač chĺpkov, regolabarba, meridian holiaci strojček, mačka zastrihávač chĺpkov.


( 0 Hodnotenie )

Počet