Športová Podprsenka Ženy, Fitness Jazda Na Bicykli, Chôdza Jogy Push Up Bielizeň Pohodlie Top Vysoký Vplyv Podprsenky, Vpredu Na Zips, Odnímateľné Podložky

€6.55


Športová Podprsenka Ženy, Fitness Jazda Na Bicykli, Chôdza Jogy Push Up Bielizeň Pohodlie Top Vysoký Vplyv Podprsenky, Vpredu Na Zips, Odnímateľné Podložky

♠Meno:Ženy Športová Podprsenka

♠Materiál:88% Polyeter. 12% Spandex

♠Farba:Šedá,Biela,Čierna,Ruža

♠Veľkosť:S/M/L/XL

♠Sezóna: Jar,Leto,Jeseň,Zima

♠Funkcia: Priedušná a shockproof, S vpredu na zips, Polstrované

♠PREMIUM MATERIÁL - To pohodlné bezšvové wirefree racerback športová podprsenka je vyrobená z pohodlné Nylon a Spandex zrastov. Double-layer textílie poskytuje vynikajúcu ďalej kože pocit. Ponúka mäkké, luxusný pocit a neuveriteľné nasadenie, podporu a tvar uchovávania. Racerback s priedušná a cool dry textílie pre lepšie sušenie riešenie.

♠ZIPS PREDNÉ ZATVORENIE - Ľahké dať a vzlet s zips predné zatvorenie. Anti list Zips chrániť pred skĺzla keď robíte cvičenie. Ochranná vrstva obliekať sa vzťahuje na zips na vnútornej strane, aby sa zabránilo poškriabaniu pokožky.

♠ELASTICKÉ BEZŠVÍKOVÉ RACERBACK - Veľmi tvárny popruhy sú non-sklzu a pripojený k racerback dizajn pre optimálne mobility. Racerback štýl s X-tvarované popruh pripojený v stredu o tvárny mesh materiál, udržuje vás v pohode a módne, poskytuje extra podporu, ako budete pohybovať.

♠ODNÍMATEĽNÉ PODLOŽKY - Navrhnuté pre vaše pohodlie, komfort a pohodlie, či už uprednostňujete s paddings alebo non-čalúnená, táto podprsenka je schopný uspokojiť vašu spokojnosť s ľahko vymeniteľné paddings.

♠BEZDRÔTOVÝ ŠPORTOVÁ PODPRSENKA - Bezšvíkové a bezdrôtový dizajn, je to podprsenku, ktorá sa pohybuje s vami pohodlne bez podráždenia alebo zhrubnutie proti koži. Ideálny pre nízke/stredné vplyv činností, ako sú Telocvične Cvičenia, Fitness, Jogu, Prechádzky, Jogging, Beh, jazda na Bicykli, atď. Vhodné ako post-chirurgia podprsenku.

Zvyčajne dostanete pozemok medzi 7-50 pracovných dní, ale niekedy to bude trvať dlhší čas, pretože colného alebo nejaké iné dôvody.

Ak máte akékoľvek problémy o pozemok, prosím, napíšte nám, budeme kontrolovať, že a vyriešiť za vás.

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa vašej objednávky, prosím, neváhajte a napíšte nám.

Budeme sa snažiť odpovedať na všetky e-maily do 24 hodín.

Avšak, žiadne e-maily budú odpovedali počas víkendy alebo sviatky.

Prosím, aby do 48 hodín meškanie pri prijímaní je naša odpoveď po víkendy alebo sviatky.

O ur pracovný čas: GMT+8 9:00-18:00. Pondelok až piatok, vďaka!

Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

Ak ste spokojní s našimi položky, pelase zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd DSR.

Budeme veľmi ocenil a dostanete dar s vašou ďalšou objednávkou.

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť.

Prosím, necháva nás 1,2,3 star Dstailed Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby

Štítky: samolepiaca spodná bielizeň, dvojitý vysoký vplyv podprsenka, čipka biela spodná bielizeň, otvor plavky, camisol, vysoký vplyv podporu podprsenku, telocvičňa bielizeň ženy, béžová korzet top, vysoký vplyv drôt podprsenka, backless halter top.


( 0 Hodnotenie )

Počet