Megartico Ženy Športová Podprsenka Racerback Vysoký Vplyv Križujú späť jogy podprsenka black soutien rokliny fitness bezšvíkové telocvični nosiť ženy

€10.74


1. Materiál : 88% Chinlon/12%Spandex

2. Moderný Dizajn--Jedinečné Arc--tvarované Racerback Dizajn S Široké Ramenné Popruhy Zvýšiť Módy Sexy Štýl, To umožňujú Aj pre Zábavu Otvorených Späť.Ako Krásne A Očarujúce Späť,Že Nič Viac Osobnosti Je Vzrušujúce.

3. Odnímateľné Podložky, Vložky - podložky sú vymeniteľné, ľahko odstrániť a vložiť na pranie, ktoré je vyrobené z mäkkej a pohodlné textílie. Tieto podložky s veľkou priepustnosťou poskytujú dodatočnú starostlivosť a podporu.

4. Drôt Zdarma - Táto podprsenka má všetko, čo na správnom mieste, Bez akýchkoľvek drôtov Maximalizovať svoj výkon.

5. Pozornosť-Prosím, Vyberte Si Svoju Veľkosť Podľa Veľkosti Grafu Vo Vyššie Uvedenom Obrázku.

Veľkoobchod a pokles lodnej dopravy sú obidve uvítala Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako získať zadarmo darček ? 1.Podľa Nášho Obchodu. 2.Zdieľať našej predajni na vaše SNS,ako je Facebook/ Twitter / VK / Pinterest / Instagram a tak ďalej. (Nezabudnite poslať Screenshot pre nás ) Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd , 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám $2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

Štítky: croco taška kože, krokodíl model 1, cmx300 pozastavenie, mesto čase kuching, comcast x2 diaľkové, cmx250 zase svetlo, croco žena topánky, hrebene xiao riwa, cnc bit dreva 3175.


( 0 Hodnotenie )

Počet