Minitiger Normy EÚ 1/2/3 Gang Tuya/Smart Život WiFi Nástenné svietidlo Dotykový Spínač Krištáľové Sklo Bezdrôtové Ovládanie Smart Switch

€7.43


Minitiger Normy EÚ 1/2/3 Gang Tuya/Smart Život WiFi Nástenné svietidlo Dotykový Spínač Krištáľové Sklo Bezdrôtové Ovládanie Smart Switch

Podľa Minitiger

Domovská Stránka Google + Amazon Alexa

Naša Všetky naše WIFI Smart Home Produkty (Vrátane WIFI Remote Prepínače & Zástrčku s Sockets) môžu pracovať s Google Domov a Amazon Alexa efektívne.

Verím, že naše WIFI Produkty sú najlepšia voľba pre každého.

Pridať zariadenia 1. Power up stene spínač. 2. Stlačte na niekoľko sekúnd tlačidlo, kým rýchlo bliká indikátor pre vstup do WIFI párovanie stav. 3. Blikajúca spôsobom je: bliká 3 krát a na opakovane. Pre užívateľov Android, prosím, vyberte prvú ikonu a kliknite na tlačidlo ĎALEJ. Pre používateľov IOS, prosím, vyberte príslušnú ikonu, kliknite na tlačidlo ĎALEJ.EWeLink bude automaticky vyhľadať a pripojiť sa na prístroj. 4. Vstup vášho domova SSID a heslo.: Ak nie je heslo, nechajte ju prázdnu. Teraz eWeLink len support2 4G WIFI komunikačný protokol, 5G-WiFi nie je podporovaný. 5. Názov zariadenia na dokončenie. 6. Možno, že zariadenie je "off-line" na eWeLink, pre zariadenia na potreby 1-2 minút, pre pripojenie k routeru a server. Keď zelená LED na, prístroj je "on-Line". ak eWeLink ukazuje stále Offline", prosím, zatvorte eWeLink a znovu otvoriť. Poznámky 1.Nainštalujte spínač s elektrinou off 2.Neprekračujte maximálne zaťaženie 3.Nie testovať bez sklenený panel.Prosím, nainštalujte sklenený panel pred zapnite napájanie. Problémy a riešenia, Prečítajte si podrobné FAQ na ltead Smart Home Forum. Ak nižšie odpovede nemôže vyriešiť váš problém, prosím odošlite odozvu na eWeLink. 1. Moje zariadenie sa úspešne pridaný ale pobytov "Offline?Novo pridané zariadenie je potrebné 1-2 min, pre pripojenie k routeru a Internet. Ak to zostane v režime offline na dlhú dobu,prosím, sudca problém zelená led podsvietenie: Zelená led rýchlo bliká raz a opakuje, ktoré meansdevice sa nepodarilo pripojiť k smerovaču. Dôvodom môže byť, že ste zadali nesprávne WiFi heslo alebo váš prístroj je príliš vzdialených od smerovača, ktorý spôsobuje slabého signálu WiFi. Nie je možné zariadenie pridané do 5G-wifi-router, len 2,4 G-wifi je OK. Konečne, uistite sa, že je váš smerovač MAC-otvorte. Zelená led pomaly bliká raz a opakuje, ktoré meansthe zariadenie je pripojené k routeru a server, ale nepodarilo beadded do zoznamu zariadení. Potom zapnite zariadenie znova, ak itstill nefunguje. stačí pridať prístroj znova. Zelená led rýchlo bliká dvakrát a opakuje, znamená to, že zariadenie je pripojené k smerovaču, ale nepodarilo pripojiť k theserver. Potom potvrďte prosím vaše WiFi router funguje normálne. 2. Prečo APLIKÁCIA nie je možné nájsť zariadenia v párovanie stav?Odpovede: je to preto, lebo telefónu pamäť. Prosím, zatvorte WLAN vášho telefónu, otvorte ho po minúte. Atthe rovnakom čase, prosím, vypnite prístroj, ak môžete, thenpower až skúste znova, 3. Môj WiFi je platný, možno pripojiť zariadenia na LAN?Odpovede: To nepodporuje byť riadený LAN Ste'llneed ak ho chcete pripojiť na WiFi Internet.

Štítky: prepínač tuya, cigary plagát, prepnite položku wifi, prispôsobiť wifi, kulisu pre birthday party, dvere tuya smart, bluetooth audio spínača, sonoff fob, zigbee, šampanské vesta.


( 2 Hodnotenie )

Počet