Smart Mikrovlnný radar PIR switch 360 Stupeň Detektor Wall Light Switch Kontroly AC220V Automatické ovládanie spínač, LED Svetlo

€5.78


2. Technické špecifikácie

Napájanie: 220-240VAC Inštalácie sedieť: stropu montáž

Napájanie frekvencia: 50/60Hz Dosah:1-8m(radii.), nastaviteľné

HF systém: 5.8 GHz +/-75MHz CW radar, ISM pásmo nastavenie Času:8sec na 12min

Max zaťaženie:500W - lnductive uhol Detekcie:360 °

1000W - Odporové, Ľahké ovládanie:5~2000LUX

Spotreba:cca.0.5 W Prenos energie :

Rozmer výrobku(L*W*H) :68*41*39 mm Prevádzková teplota:-15℃~+70℃

4. S využitím poľa a úvod

SK-803 je aktívny detektor pohybu s nastaviteľnou citlivosťou, denné svetlo detekcie a nastavenie času. Je to založené Dopplerov princíp a RADAROVÉ technológie, ktorým sa prijíma prút antény & high performance micro-čip. Je ľahké nainštalovať, poskytujú vysokú pravdepodobnosť detekcie, nízke nežiaduce poplachy a odolnosť voči dážď, hmla, vietor, prach, padajúci sneh a teplotných extrémov. Produkt zistenie rozsahu 360°a jeho pracovná frekvencia je 5.8 G. výhodou tohto produktu je stabilné pracovné štátu (stabilná prevádzková teplota: -15°C~+70°C), SK-805 prijme mikrovlnný senzor (high-frequency výstup

Pripojte produktu, ako ukazuje nižšie, môžete zmeniť spoločné svetlo na automatické svetlo.

5. Setti ngs

Rozsah detekcie nastavenie (Citlivosť)

Rozsah detekcie je termín používaný na opis priemer na viac alebo menej kruhové detekciu zóny, ktoré sa vyrábajú na zemi po montáži snímača svetla vo výške 2,5 m, zase detekčnej kontroly úplne proti smeru hodinových ručičiek a vyberte minimálny rozsah detekcie (cca. 1m), a plne v smere hodinových ručičiek, vyberte maximálny rozsah detekcie (cca. 8m).

Nastavenie času

Svetlo je možné nastaviť, aby pobyt NA ľubovoľnú dobu medzi cca. 8 sec (zase úplne proti smeru hodinových ručičiek) a maximálne 12min (zase úplne v smere hodinových ručičiek). Akýkoľvek pohyb zistená pred tento čas bude plynúť znova spustiť časovač. Odporúča sa vybrať čo najkratšom čase pre nastavenie detekcie pásma a za vykonanie chodiť test.

Svetlo-nastavenie kontroly

Zvolené svetlo odpoveď prah môže byť nekonečne od cca. 5-2000LUX. Zase to úplne proti smeru hodinových ručičiek a vyberte súmraku do úsvitu prevádzky na asi 5 LUX. Zase to plne v smere hodinových ručičiek a vyberte letný prevádzky v o 2000LUX. Gombík, musí byť otočený plne v smere hodinových ručičiek pri úprave detekciu zóny a vykonáva chodiť test pri dennom svetle.

6. Riešenie problémov

poruchy

Príčina

Náprava

Zaťaženie nefunguje

Zlé svetlo ovládanie vybraného nastavenia

Upravte nastavenie

Zaťaženie chybná

Zmena zaťaženia

Sieťový spínač vypnúť

Zapnutie

Zaťaženie práce vždy

Nepretržitý pohyb v detekčnej zóne

Skontrolujte nastavenie zóny

Zaťaženie práce bez akýchkoľvek identifikačných pohyb

Snímač nie je namontovaný na detekciu pohybu spoľahlivo

Posilnenie nainštalovať príslušenstvo

Pohyb nastal, ale neboli identifikované senzor (hnutie za stenu, pohyb malých objektov v bezprostrednom lampa blízkosti atď.)

Skontrolujte indukčné priestor nastavenia

Zaťaženie nebude fungovať napriek pohyb

Rýchle pohyby sú potlačené na minimalizovať poruchy alebo detekciu zóny, ktorú ste nastavili je príliš malá

Skontrolujte nastavenia indukcie

Tipy

Prosím, pod vedením odborníkov bytosťou, ak chcete nastaviť súvisiacich parametrov senzory, nie tajne demontáže výrobku. Vyhradzujeme právo na vykonanie technických zmien bez predchádzajúceho upozornenia.

Štítky: cigary plagát, Fotografie, prepínač zigbee, detektor radarový, prepnite položku wifi, led stmievač, drôtený nástenný spínač, pohybu pir senzor, bluetooth audio spínača, magnet jazýčkový spínač.


( 2 Hodnotenie )

Počet