5 fliaš Tiens Skutočné FeRICH

€89.24


Špecifikácia : 0.2 g/tabliet *120 tabliet

Čas použiteľnosti : 24 Mesiacov

Hlavné zložky živočíšneho krvi, jujube, čierna ryža.

[Produktu účinnosti účinne zlepšiť železa ,, ischemia vzhľadom na nedostatok železa spôsobený rôznych sub-zdravie a choroba štátov.

[Usage] s teplá voda zmiešaná s inými potravinami alebo prehltnúť potravu, 2 krát denne, každé tri dospelých, dve deti každý.

Platné ľudia potrebujú väčšie množstvo železa v tele ľudí, ako dojčatá a malé deti a dospievajúcich vo vývojových vrchol, dievčatá, tehotné a dojčiace ženy a dojčiace ženy; spotreba kyslíka starších ľudí.

Vlastnosti Produktu:

1) v Krvi železa je žehlička biologické látky;

Železo obsiahnuté v potravinách nie je to isté, žehlička doplnkov na trhu, sú jednoducho rozdeliť do dvoch kategórií: jedným je tradičný chemická syntéza železa doplniť. Ďalšou je moderný bio-heme železa doplniť. Biologickú hodnotu železa je veľmi drahé, ťažba kravu alebo prasa je len 5-6 gramov. Tu bude niekto položiť otázku: metóda použitá jesť tofu krvi železa v poriadku? Môžeme povedať, že krv železa ekvivalentom 1 kg krv zvierat, ktorí by mohli jesť toľko krvi tofu. Navyše, krv zvierat obsiahnuté v chove proces príjem škodlivých látok a nadmerného telesného tuku a cholesterolu. Len železo obsahujúce krvi, ktorá sa extrahuje z čistej porphyrin železa.

2) veľmi vysoká rýchlosť vstrebávania železa v krvi;

Krvný absorpcia železa sadzba je 5-7 krát železnej chemické látky. Lekárske povolanie uznávaný ako najlepší doplnok železa. Jeho železa účinok: spotreba 3-4 dni, bude výrazne znížiť príznaky anémie, dva týždne po použití, tam bude výrazne zlepšila hemoglobín.

Štítky: slim prípade x3 nfc, peace san jose ca, skutočné hovno pravdy, mäkké tablet ipad, shapewear womens, vytiahnuť manga shoto, brokovnice fortnite, uneflone brnenie 3, škola tému lol.


( 1 Hodnotenie )

Počet