1 kg Minerálne Zelený Čaj Blato Zubov Hydratačné na Tmavo Žltá Detox 1000 g Starostlivosť o Pleť

€39.70


1 kg Zelený Čaj Blato Zubov Hydratačné na Tmavo Žltá Detox 1000 g Starostlivosť o Pleť

Účinok a efekt zelený čaj

1: odstránenie škodlivých pre krásu a zdravie z reaktívneho kyslíka: Oolong čaj polyfenoly antioxidačný efekt, pretože to môže eliminovať reaktívneho kyslíka, a potom obmedzovať spotrebu vitamínu C, takže si môžete udržať pokožku jemnú a zubov. S Zelený Čaj má zloženie s obsahom vitamínu C, bielenie pokožky je strieľať dve jastrabov s jednou šípkou.

2: zelený čaj môže zlepšiť kožné alergie: väčšina číslo kožných ochorení u pacientov s atopickým ekzémom, zelený čaj má inhibičný účinok na progresiu ochorenia. Vitamín C sa vylučuje do moču v o 2-3 hodiny, preto kedykoľvek, piť zelený čaj môže byť aj zubov a môžete byť istí, pridať vitamín C

3: zelený čaj môže utiahnite pokožky, rozpustí tuk, prírodné chudnutie: neutrálneho tuku v typ bielkoviny lipase, ako napríklad úloha enzýmu, je rozložené na potrebné energie, používať a tento efekt je odvodený od zelený čaj obsahuje polyfenoly.

4: zelený čaj má vplyv na podporu rozklad tuku v krvi, ale tiež môže znížiť obsah cholesterolu

Rýchle bielenie, oživiť farbu pleti, rýchle opravy kožného tkaniva, zlepšenie pleti životné prostredie, odstrániť tmavé žlté, čierne blok, pridať energie ľudského tela, zníženie slnečné ultrafialové žiarenie poškodenie kože.

Účinky: bielenie pokožky, odstránenie tmavo žlté, čierne blok, zosvetlenie pokožky, aby bielenie pokožky ruddy, doplniť stratu minerálnych prvkov, posilnenie pleti krém na opaľovanie schopnosť proti všetky druhy žiarenia na poškodenie kože

Použitie: Po vyčistení pleti, minerálne bahno maska sa aplikuje priamo, a hrúbka náteru je cca 1,5 mm, a 8-12 môže byť vyčistené.

Štítky: čínsky zelený čaj, tváre olej, akné zelený čaj, tváre bahenné, zelený čaj maska na akné, slim tea, surové sypaný čaj, zelená maska čaj, napáliť slim tea, krém zelený čaj.


( 0 Hodnotenie )

Počet