1PC Alebo 5PC Avajar Ideálne V Zdvíhacie Premium Maska V-Tvar Čeľuste Maska na Tvár Spevnenie Zdvihnite V Súlade Maska Účinok kórejský Kozmetické

€4.68


Ak máte záujem o masku, prosím, prísť.

1.Táto maska má liftingový účinok, a na strane tvár obsahuje gél podstate, kyseliny hyaluronovej a kolagénu. Okrem face-lifting hydratačný účinok, možno ju použiť aj ako hydratačný masku, a to môže byť tiež použitý počas spánku.

2.Pre krátkodobé potrebné odstrániť opuchy, je obzvlášť účinný

3.Prijaté tovar nie je stojí peniaze, vám vrátime plnú sumu!

1PC alebo 5 KS Bradou Až Patch V Súlade Maska Zdvíhacie Spevnenie Maska

Odrážky:

1、ODSTRAŇUJE ZNÁMKY STARNUTIA: Hydratuje a napína pokožku

2、JEDNODUCHÉ použitie: Vysoko elastická premium zdvíhacie textílie kapela poskytuje pevné priľnutie na tvár linka, v dôsledku maximálneho rozkvetu.

3、KĽÚČOVÉ VÝHODY: 1. Čeľuste a výstrihu zdvíhacie 2. Tvarovanie tvár riadku 3. Znižuje dvojitá brada 4. Hydratačné a chladivý účinok na kožu.

4、IDEÁLNE V DO TVÁRE: Náš V súlade masky, zábaly a napína tvár. Ako výsledok dostanete nádherné línie tváre a vám zbaviť sa vašich dvojitá brada.

5、V zóne maska bude vaša tvar face lift a vaša pleť rozžiarená

Popis:

Účinnosť: Lifting, spevnenie, hydratačné, revitalizáciu a hydratuje, jemných liniek a vrások, odstránenie

Návod na použitie:

To môže byť použitý opakovane 3-5 krát

Maska sa môže aplikovať každý druhý deň, a to môže byť nasadený, keď v noci spať. Nemajú presiahnuť 8 hodín (normal starostlivosť o pleť po čistení. Po 15 minútach starostlivosti o pleť, aplikovať masky!)

Zoznam Produktov:

Maska*5 alebo Masku*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: bioaqua kozmetické, tvár masku, hra kostra, black mask peel, likvidujte maska, krém missha, kórejský cosmet, tvár kórejský maska, masku na tvár štít, avajar maska.


( 2 Hodnotenie )

Počet