Skákacie Loptu S Rukoväťou A Čerpadlo Pružnej Gumy Deti Skákací Skákanie Lopty Vnútorné Vonkajšie Športové Hračky

€7.60


Odrážky:

1、Vyvažovanie Hračka: Tento skákacie lopta je skvelé jarné loptu, môže cvičenie rovnováhy, vytrvalosť koordinačné schopnosti, to môže byť použitý pre dospelých a deti.

2、Eco-priateľský a Elastická: Tento skákacie lopta je vyrobená z eko-šetrné gumy, robustné, odolné proti oderu, elastická a vybavený silným nosnosť.

3、Ideálny pre Zábavu: Bold elastické laná môžu byť natiahnuté alebo rozobrať. 2 spôsoby hrania.

4、Ľahko sa prenáša: Táto lopta môže byť použitý v interiéri a exteriéri, napríklad v parky, detské ihrisko, telocvičňa, alebo doma.

5、Skvelé pre Cvičenie: Tento skákacie lopty môže pomôcť vyrovnať predsieň, podporovať vývoj kostí a zlepšenie koordinácie a rovnováhy pohybu.

Funkcie:

Vyvažovanie Hračka: Tento skákacie lopta je skvelé jarné loptu, môže cvičenie rovnováhy, vytrvalosť koordinačné schopnosti, to môže byť použitý pre dospelých a deti.

Eco-priateľský a Elastická: Tento skákacie lopta je vyrobená z eko-šetrné gumy, robustné, odolné proti oderu, elastická a vybavený silným nosnosť.

Ideálne pre Zábavu: Bold elastické laná môžu byť natiahnuté alebo rozobrať. 2 spôsoby hrania.

Ľahko sa prenáša: Táto lopta môže byť použitý v interiéri a exteriéri, napríklad v parky, detské ihrisko, telocvičňa, alebo doma.

Skvelé pre Cvičenie: Tento skákacie lopty môže pomôcť vyrovnať predsieň, podporovať vývoj kostí a zlepšenie koordinácie a rovnováhy pohybu.

Upozornenie: Tento skákacie loptu, nie je vhodné, aby sa odrazí na mastnú zem, klzké, nerovnomerné, sklo a kov zem.

Špecifikácie:

Názov: Skákacie Lopty

Veľkosť: cca 39*30 cm/15.35*11.81 v

Farba: červená, ružová, žltá, zelená, modrá, fialová

Materiál: eko-šetrné gumy

Vhodný vek: od 3 rokov

Maximálne zaťaženie-ložiska: 200 kg

Platné miesta: vonkajšie, vnútorné, office

Balenie metódy: funkcie opp

Balenie Zoznam:

1*Skákacie Lopty

1*Čerpadlo

1*Inflácia Ihly

Štítky: 8 loptu magic, air ball čerpadlo, slávnej hry vonku, kovové skákacie lopty, mäkké vnútorné hračky, loptu jumper, pro bounce, bavlna stonky, gumová lopta box, Plastová Hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet