Novinka Fun Oka Hrozna Loptu Stres Hračky Squeeze Úzkosti pomoc Stres Loptu 100ml Detí Narodeninám детские игрушки 5*

€3.99


Novinka Fun Oka Hrozna Loptu Stres Hračky Squeeze Úzkosti pomoc Stres Loptu 100ml Detí Narodeninám детские игрушки 5*

Neponúkame výberu farby a štýl,zašleme výrobku v náhodných,dúfam, že sa vám môže pochopiť

Popis: Rozmliaždeniu oka loptu: Stlačiť oka rozmliaždeniu gule, to sa zmení na hrozna. Squeeze hračky: perfektný darček pre vaše deti, zdieľať túto squeeze hračka s rodinou a priateľmi. 2.5 palcov priemer spolu s ľahké uchopenie dizajn vám umožní squeeze. Odbúranie stresu loptu: Stlačiť ho, keď ste v strese sa zbaviť stresu a napätia, napomáha cirkulácii krvi v rukách, skvelé pre každého, kto trpí úzkosťou, ADHD, autizmus, neposedné ruky. Zábavné hračky: Aj prekvapenie darčeky pre chlapcov, dievčatá, dospelých. Materiály: Toto je vyrobený z zahusťovanie mäkkej gumy a kvapalinou plneným, netoxické, bez zápachu, bezpečnosť materiálov, nebudú zanechať škvrny alebo mastné ruky. POZNÁMKA nechcem pierce loptu s nechty.

POZNÁMKA: nepoužívajte ostré veci thorn hrozna loptu. Výrobok je veľmi mäkké, prosím, držte ho s jemným sily. Materiál: Polyetylén Veľkosť: 2,5 palca

Package: 1 x oka hrozna loptu hračka

Štítky: hru sticky loptu, stres, 8 loptu magic, veľké hrozna stres loptu, olej úzkosť, lopta bazén, squeeze silikónové 100ml, lopta závod, fidget hračka, loptu hrozna.


( 0 Hodnotenie )

Počet