400pcs Klinček festival kvetov pop-up karty Milujem Mama Vďakyvzdania Karty Pohľadnica 3D Deň matiek, papier, Pohľadnice Želanie Karty

€341.61


O NÁS:

1.Máme výrobné linky, ktoré môže ponúkať produkty priamo, a že vám môžeme ponúknuť výrobky za veľkoobchodné ceny.

2.Ponúkame cusomizing služby,môžete prispôsobiť logo a slová ani len 1pcs ,prosím, spojte sa s nami požiadať detail , vďaka

3. ak sa vám páči náš obchod, Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov, môžete si našu Novú príchodu a Zľavy informácie v čase.

4.Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, kontaktujte nás Prosím najprv pred otvorením spor, alebo nám zanechať zlé spätnú väzbu, pomôžeme vám ho vyriešiť čo najskôr. Klinček festival kvetov pop-up karty Milujem Mama Vďakyvzdania Karty Pohľadnica 3D Deň matiek, papier, Pohľadnice Želanie Karty

Strom Učiteľa Deň veľkosť: 15.5 CM*12.5 cm

Cartoon Učiteľa Deň veľkosť: 10*15 CM (rozvíjajúce: 45 CM)

Slnečnica Deň otcov veľkosť:15*15 CM

Coconut Tree Deň otcov veľkosť: 15*15 CM

V tvare srdca Deň matiek, veľkosť: 15*13 CM

Klinček kvet, deň matiek, veľkosť: 15*10 CM

Veľkonočné deň veľkosť: 15*15 CM

Package: 1*blahoželanie+1* obálka+1* funkcie opp taška

loď spôsobom

1. Ak ste adresa je nepotvrdené nie sme zodpovedný za to. To je veľmi bezpečný dverí k dverám služby, najviac countrys nikdy dostať problém s custom. (Prosím zanechať váš telefón, aby pošty zamestnancov spojenie s vami), ak vaša adresa je patril do "ostatných krajín", prosím, spojte so mnou vedieť o detail lode náklady.

2.Vaša objednávka bude dodávaný s Predávajúci Spôsob Dopravy, alebo Čínsky post obyčajný malý balík plus Bez Sledovacie Číslo a dostanete váš tovar v lehote 20-60days, prosím, počkajte na vašej balík, trpezlivo,v prípade, že objednávka je uzavretá dátum doručenia , prosím, spojte sa s nami rozšíriť to na vás .

3.čínsky air mail je o 9-30 dní. Ale to môže byť o 45days, ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať . ak objednávku je uzavretá dátum doručenia , prosím, spojte sa s nami rozšíriť to na vás .

4.v normálnom, DHL/EMS/UPS/ osobitnej linky air mail je o 7 až 15 pracovných dní, ale môže byť o 30 dní., ak nie je vlastný problém, alebo vaša adresa je vzdialené miesto, alebo vašej krajiny post office potrebujú viac času na e-mail odoslať .ak chcete použiť EMS, DHL, FEDEX, UPS loď spôsob , prosím, spojte sa s nami požiadať cena detail, a to so zľavou.

5.pre čínsky air mail, nie je prijaté po asi 20 bussiness dní, pre EMS/DHL air mail, nie je prijaté po asi 15 bussiness dní, prosím, spojte sa s nami, nech nám klásť čínsky post office overiť podrobne .vďaka

6.Ak sa prepravná spoločnosť nie je lode iterms vašej krajine ,Obráťte sa na nás e-mailom alebo na chatu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol !

Poznámka:

1)Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.

2)Ak sa rozhodnete expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Štítky: 3d karty mama, veľké post karty, kart závod, pohľadnicu, muž post karty, 3d narodeniny karty, anjel chocker, kapor pop-up, karta pozdraviť, buggy kart.


( 0 Hodnotenie )

Počet