Prispôsobiteľné Luxusné Svadobné oznámenia S Papierové Obálky a Akryl Pozvanie

€37.22


Informácie O Produkte

50 kusov velvet-kryté luxusné svadobné oznámenia a pozvánky.

OBÁLKA VÁHA/VÝŠKA

18 cm / 13 cm

AKRYL HMOTNOSŤ/HEIGHT

12,7 cm / 17.8 cm

JE PRISPÔSOBITEĽNÝ

ÁNO

*Sme myslené ako "prispôsobenie" zmeniť farba obálky, karty, farbu atď.

NÁKLADY NA TLAČ

20 USD

Tento ceny zahŕňa obálky a karty tlač

Ako sa môžete objednať?

Po/Pred vami, aby zašlite vaše informácie pre digitálne dôkaz, cez priamu správu. (Ak chcete poslať vo formáte pdf alebo niečoho iného, kontaktujte nás)

Po tom, ako dostanete digitálne doklad skontrolujte súbor, potom informovať o chybách. Keď everthing je dobré tlačiť schváliť, že.

Ak ste si zaplatení ešte prosím, dopracovanie, že platba potvrdená sme začať procesu tlače FAQ

Koľko kusov v veľa? - Pre tento produkt, veľa zahŕňa 50 kusov pozvánok.

Sú obálky zahrnuté v cene? - Ak vidíte obálky na výrobku fotografie odpoveď je áno, oni sú zahrnuté v cene.

Je tlač je zahrnuté v cene? - Bohužiaľ nie, pretože tam je veľa tlačových techník, takže musíme účtovať, ktoré navyše. Môžete checklink pre ďalšie žiadosti.

Sú voskové pečate je zahrnuté v cene? - Bohužiaľ nie, musíme poplatok navyše. Môžete checklink pre ďalšie žiadosti. O výrobných a expedičných procesov

Naše výrobné časy sa líšia podľa produktu a sú spravidla v priebehu 1 až 5 pracovných dní. Hoci nie je tam žiadny čas, ktorý môžeme zaručiť, o prepravných procesov, Bohužiaľ, nie je tam žiadny čas, môžeme garantovať, o prepravných procesov. Môžete vidieť predpokladaný dátum doručenia pre vaše "CAINIAO G2G DIRECTSHIP Štandard" v obrázkoch nižšie. Pre expresné zásielky, prosím, kontaktujte nás!

Štítky: veľká obálka svadbu, pozvanie tvorby, plastové obálky, svadobné oznámenia prispôsobiť, fleurs, akryl manželstva pozvanie, tin obálky, w pozvánky, Craft Papier, akryl manželstva pozvánky.


( 1 Hodnotenie )

Počet