Elektrické Velká Špirála Šteniatka Blchy Liečby Bezpečné domáce Zvieratá Zabiť pre Psov, Mačky, chovateľské potreby Špirála EÚ 220 V, doprava zdarma Veľkoobchod

€14.12


Elektrické Velká Špirála Šteniatka Blchy Liečby Bezpečné domáce Zvieratá Zabiť pre Psov, Mačky, chovateľské potreby Špirála EÚ 220 V, doprava zdarma Veľkoobchod

Popis:

Hlavy vši špirála sa funkcie nehrdzavejúcej ocele zuby s jemným zaoblené hrany a 2 nastaviteľné česanie uhlov. Všetky vši a vajcia zachytené v jednorazové zachytiť filter, ktorý umožňuje bezpečné a jednorazové.

Vlastnosti: Jednoduché použitie: Všetky vši a vajcia zachytené v jednorazové zachytiť filter, ktorý umožňuje bezpečné a jednorazové. Zaoblené nehrdzavejúcej ocele zuby s nastaviteľným česanie uhlov, rovnako ako kompaktný a ergonomický navrhnutý elektronické hlavu beh hrebeňom. Na česanie jednotka obsahuje nehrdzavejúcej ocele zuby s jemným zaoblené hrany a 2 nastaviteľné česanie uhlov. Po liečbe, jednoducho odpojiť zachytiť filter a modul na vrchnák pre hygienickú likvidáciu. Jednoduché a užívateľsky priateľské, hrebeň je opakovane použiteľný a allergy-free hlavy vši špirála pre deti i dospelých. Toto jemné, ale účinné ošetrenie je bezpečné pre domáce použitie a eliminuje ako vedúci vší a ich vajíčok (nits) bez potreby škodlivé chemikálie alebo špeciálne vši šampóny.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Plast + Nerez Ihly

Farba: Modrá + Biela (Voliteľné)

Napätie : 220V

Konektor: EÚ (Ak budete potrebovať adaptér, poznačte si prosím, láskavo.)

Napätie : 110V

Konektor: USA (Ak budete potrebovať adaptér, poznačte si prosím, láskavo.)

Veľkosť: 7 x 6 x 23,5 cm / 2.76 x 2.36 x 9.25 v (t kompostu.)

Package Zahrnuté:

1 x Hlavy Vši Špirálou (EÚ Zástrčky)

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne odchýlky pre farbu a merania. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: filigránske ornament, domáce zvieratá acessorios pre psov, 12 220, držiak lampy, základné elektrické nástroje, väzby domáce zvieratá, zabiť vši, kefa pláštenky, mačka velká, barbi tričko.


( 1 Hodnotenie )

Počet