NICREW Pet Vlasy zhadzovať Česať Psa Mačku Kefa Starostlivosti Nástroj Furmins Odstránenie Chĺpkov Hrebeň Pre Psov & Mačky

€5.89


Hlavné Funkcie:

1. NAJLEPŠIE PET GROOMING NÁSTROJ! Dovolenka za grooming bolesti hlavy, odstraňuje až 95% z mŕtvych vlasy a spleti z vaša mačka a pes jednoducho za 10 MINÚT! Udržať váš nábytok a podlahy bez pet vlasy, zatiaľ čo ŠETRÍ ČAS a PENIAZE na drahé návštevy odborného vzdelávania a prípravy pre pet grooming služby! 2. ODOLNÉ DESHEDDING TOOL! Tento štetec je VYROBENÝ POSLEDNÝ cez dlhé roky bez námahy pet grooming! 3. ZDRAVÉ, LESKLÉ PET KABÁT! Zbaviť svojho štvornohého priateľa z podsady a voľné vlasy bez námahy, a udržať na uzde alergie tým, že často štetcov ich! Má vaše zvieratko vďačný za profesionálne služby psa/mačku deshedding tool. 4. TA PREMYSLENÉ DARČEK PRE VŠETKÝCH MAJITEĽOV DOMÁCICH ZVIERAT! Jednoduché použitie a príčinou nie smietka nepohodlie, to starostlivosti kefa bude dať široký úsmev na tvári šťastie pet majiteľovi! To bude zmierniť ich pes alebo mačka z prelievanie, orezávanie pet grooming čas 10 minút. Ponuka na všetky príležitosti ušetriť im čas, peniaze a úsilie a ukázať svoju vynikajúcu chuť!

Štítky: väzby psa pripraviť, furminators psa, rd290, zelená mačka kefa, veľký pes pršiplášť kefa, kefa pláštenky, soft zubná kefka, furminators psov, akvárium nicrew, pet.


( 2 Hodnotenie )

Počet