30 cm*5m PVC prenos tepla vinyl filmu T-shirt Žehlička Na HTV Tlač plodín číslo vzory pre športové oblečenie, Domáce dekorácie

€11.16


1 role 30cmx5m PVC Vinyl Ak si kúpite 6 farieb alebo viac ako 6 farieb, pošleme tým rýchlejší spôsob dopravy, ako je Čína príspevku registrovaný air mail, Alixpress štandardná doprava alebo ePacket, podľa vašej krajiny. Ďakujem.

150 stupňov, 10 sekúnd, horúce ošúpeme.

Vlastnosti produktu:

1. Bohaté farby, dobrý pocit a mäkké, elastické, umývateľný

2. Bez trhlín, bez farby vyblednutiu, č špecifická vôňa, móda a zelená

3. Vhodné pre výrobu DIY produkt alebo individuality dizajn.

PVC prenos tepla film/Vinyl je najpopulárnejší tlač materiálu v dnešnej dobe. To môže byť použitý, ak chcete vytlačiť všetky návrhových vzorov pomocou prenosu tepla stroj, ako napríklad názov, číslo, logom a dizajnom oblečenie .

Inštrukcie:

1. Dať prenos tepla film/vinyl na carving stroj, a nastaviť tlak a rýchlosť;

2. Vyberte obrázok, ktorý chcete tlačiť v počítači a vyberte zrkadlový obraz ,potom kliknite na tlačidlo rytie;

3. Rez vyrezávané vzory z filmu, a trhať častí, ktoré nepotrebujete, obrázok je pripravený na používanie;

4. Dajte vyrezávané vzory na šatách. Tlačiť snímky pomocou prenosu tepla stroj s teplotou 150 stupňov na 10 sekúnd a ošúpeme mimo priehľadný ochranný film naraz, potom obraz preniesli na odev.

Tieto pokyny sa môžu líšiť v závislosti na prenos stroj používaný pre aplikácie. Odchýlky v čase, tlak, a/alebo teploty môže byť nevyhnutné. Riadne testovanie sa dôrazne odporúča.

Štítky: teplo nálepky prenos, htv vinyl roll, htv vinyl roll zväzok, teplo odolať nálepky, sklo tlač, htv vinyl, prenos tepla vinyl, prenos tepla vinyl siser, tlač nálepky vinyl, šaty pvc.


( 0 Hodnotenie )

Počet