Yaseen Podporuje Moslimské Darček Islam Korán, Láskavosti Yaseen Knihy Nastaviť Hajj Mabrour Islamskej Darček Hajj Láskavosti Mevlüt Priazeň

€11.58


Yaseen Sady sú jedinečný darček pre Svadobné Dary, Mevlüt Láskavosti,Ameen Láskavosti, Hajj Láskavosti, Príjemné láskavosti, Hadj Udalosti, Baby Sprcha Dary, ani žiadne špeciálne dni. Sady sú starostlivo pripravené, aby oživiť vaše špeciálne dni. Yaseen sady sú v arabčine ako štandard. Naše Yaseen sady sú elegantné, high-grade a adaptative. ČO ROBÍ YASEEN NASTAVIŤ OBSAHOVAŤ ? - Arabský Yaseen Knihy (vzťahuje osobitný shantug tkaniny) -Tasbeeh (99pcs.) - Yasin Kryt (Shantug Textílie, Tašky) v Acetát box a zdobené stuhou. Najlepšie darčeky pre vašich hostí. >>> S I Z E & M A T E R I A L Yaseen Knihy Veľkosť : 120x160 mm (4.72 "x 6.29" ) Minimálne Množstvo: 10 ks >>> PREPRAVNÉHO PROCESU 3 DNI pre výrobu , 2-3 DNI poštovné Európe a v USA. Expresná doprava na celom svete. >>> POZNÁMKA: Ak chcete prispôsobiť, pošlite nám, prosím, niektoré fotografie, ktoré chcete, aby sme, aby sa to, tak, že môžeme vedieť viac o tom, čo chcete. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek, ak máte akúkoľvek otázku.

Štítky: 18 narodeniny dekor, moslimov korán, , narodeniny party decor, bridesmaid, prítomný, knižnica svadobná kniha hostí, vyryté darčekový obchod, keychain korán, , islamský arabčina dary, narodeniny decor set, korán podporu.


( 3 Hodnotenie )

Počet